„Ливърпул“ посегна към Карло Анчелоти

„Ливърпул“ посегна към Карло Анчелоти, за да излезе от кризата. Дните на Брендън Роджърс на „Анфийлд“ изглеждат преброени. А Анчелоти е доказана единица за печелена на титли - с „Милан“, „Ювентус“, „Реал“, „Пари Сен Жермен“ и „Челси“. Италианецът си взе година почивка, след като напусна „Сантяго Бернабеу“ през лятото.

„Фен съм на „Ливърпул“ от 1984-та, когато победи „Рома“ с дузпи на финала за КЕШ“, каза преди години Анчелоти.

В същото време изгонената от Жозе Моуриньо докторка Ева Корнейро се закани да съди „Челси“ и португалеца. Тя е наела адвокати и не се появи на работа. Освен това футболната асоциация официално наказа Диего Коща за 3 мача за абсурдното му поведение срещу Лоран Кошчелни при победата над „Арсенал“ с 2:0. Два дни след мача таблоидът „Сън“ гръмна новината, че Арсен Венгел се развел със съпругата си Ани, от която има 18-годишна дъщеря.

„Манчестър Сити“ се върна на победния ход с 3 гола на обща стойност 150 милиона паунда. Кевин де Брюин, Рахийм Стърлинг и Серхио Агуеро вкараха за 4:1 като гост на „Съндърланд“ в турнира за купата на лигата - състезание, в което обичайно играят резерви. „Какво мога да кажа? Само Стърлинг струва повече от целия наш стадион“, оправда се Дик Адвокаат, треньорът на „Съндърланд“. В мача „Сити“ излезе с тим за 247,7 млн. паунда, а дадените 49 милиона за Рахийм са с 4 повече от общата трансферна цена на „черните котки“.

В друг мач от турнира без Николай Бодуров „Фулъм“ падна с 0:1 от „Стоук“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят