Кметът на Симитли, който има зет тото милионер, няма конкуренция за вота

Кметът на Симитли остана без конкуренция за вота. Месец преди местните избори, една община в България вече има своя нов кмет. Оказва се, че това е стария кмет Апостол Апостолов-Поли, който управлява Симитли вече 3 мандата. Причината за вече „играния мач” в Симитли е липсата на опонент на досегашния кмет.

„Екипът, с който работим по оперативните програми на ЕС, успя да направи много неща за общината и това отдръпна конкуренцията. Лидерите на по-големите политически партии, които искат да се случват нещата в общината и ме подкрепиха”, коментира за Нова телевизия кметът на Община Симитли Апостол Апостолов.

За кмета хората от Симитли говорят само хубави неща. Апостол Апостолов прие в къщата си екип на Нова телевизия и показа игрище по футбол с размери 15 на 20 метра, голяма овощна градина, отглежда и животни.

„Къщата е дървена и е правена на няколко етапа. Тя е гредоред, отвътре е с гипсокартон. Всеки българи може да си построи такава къща без да вложи много пари”, коментира кметът, чийто зет е най-големият тото милионер.

„При всички положения имам одобрението на около 60-70% от населението. Човек никога не може да получи 100-процентова подкрепа”, добави Апостол Апостолов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони