"Единни за промяна" е с номер 11 на изборите във Видин

Жребият на Общинската избирателна комисия във Видин определи номер 11 в бюлетината за коалиция "Единни за промяна" за местните избори на 25 октомври.

В живота няма нищо случайно!

Числото 11 е свещено и символизира просветление и ново начало. 11 управлява етиката и морала, дарява притежателите си със самоотверженост, емоционалност и много силна интуиция, характеризира се с харизма, вътрешна устойчивост, лидерство и решителност.

11 е женско число, символ на антитезата и полярността, но също така и на партньорството, на симетрията.

"Да, емоционална съм, но съм и самоотвержена и решена да направя нещо добро за Видин. Така, както съм го правила и го правя за хората, с които съм се срещала в живота си. И да, има символ в числото 11, защото аз съм първо жена и майка. Защото това е числото на новото начало - номер единадесет", заяви Росица Кирова, чиято кандидатура за кмет на община Видин е издигната от коалицията.

Това е в пълен синхрон с всичко, залегнало в програмата на "Единни за промяна".

"Нека числото единадесет се превърне в символ на нашето ново общо начало. Символ на промяната, символ на нашата решителност за промяна, символ на партньорство, защото всичко, за което се борим е възможно, ако работим заедно. Ако сме единни!".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини