Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Евродепутатът Бареков гневен заради “горещата точка” на Меркел

Изказването на г-жа Меркел, че България сама е поискала да бъде превърната в „гореща точка“ за бежанците е изключително опасно за нас като държава. Абсолютно безотговорните изказвания на българските политици, начело с вицепремиерите Кунева и Бъчварова, за Шенген ескалира до тази върховна глупост сами да се набутаме между шамарите и да превърнем държавата си в бежански лагер, съобщиха от “България без цензура”. 

Когато у нас няма море от бежанци, както в Унгария и Хърватска, какво друго означава статутът на „гореща точка“, освен превръщането ни в санитарна зона за сигурност на европейските държави като Франция и Германия чрез изграждането на колосални бежански лагери в България, както поиска наскоро бившият френски премиер Саркози.

Меркел ни интерпретира думи, казани от български политик, които тя е чула или директно се подиграва на уж верните си приятели в България. Ако това е изречено въобще от български политик пред германския канцлер, е чиста проба национално предателство. Генералният въпрос тук е КОЙ е поискал по време на Европейския съвет или преди това България да стане бежански лагер за бежанците. Не допускам такова безразсъдство от страна на български политик, но министър-председателят Бойко Борисов е длъжен незабавно да даде отговор на този въпрос или да опровергае скандалните думи на своята съпартийка от ЕНП.

Като български политик в Европа ясно виждам срамните сделки на нашите политици, които водят държавността и партийките им към гибел. Омагьосани в безумния кръг на „исторически компромиси“ и безсмислени съдебни реформи, всички се превърнаха в управляващи, дори и т.н националисти и патриоти от Атака, НФСБ и ВМРО. Всички те се оказаха подлога на властта и съучастници на безумните действия на политици и министри като Бъчварова, Кунева и Христо Иванов. Вчерашното гласуване за промените в КРБ е поредно доказателство за това.

Днес самозабравилата се политическа клика опитва да продаде българския народ на германците и турците и да превърне родината ни в „гореща точка“ на Европа и Турция, само и само да угоди на поредните си чуждестранни господари.

Що се отнася до писмото на г-н Давутоглу, баща на неоосманизма в Турция, то е добре да се обърне не към българския премиер, а към премиерите на държавите, към които се стремят турските и сирийските граждани по икономически, социални или военни причини.

На 7-и октомври в качеството си на представител и защитник на интересите на българския народ в Европейския парламент лично ще отправя питане към Меркел по време на дебата КОЙ български политик е поискал това безумие от Съвета.

Трябва да разберем кой се е изгубил е превода – германският канцлер, някоя Пръмова-Бъчварова или друг НяКой началник!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете