Евродепутатът Бареков гневен заради “горещата точка” на Меркел

Изказването на г-жа Меркел, че България сама е поискала да бъде превърната в „гореща точка“ за бежанците е изключително опасно за нас като държава. Абсолютно безотговорните изказвания на българските политици, начело с вицепремиерите Кунева и Бъчварова, за Шенген ескалира до тази върховна глупост сами да се набутаме между шамарите и да превърнем държавата си в бежански лагер, съобщиха от "България без цензура". 

Когато у нас няма море от бежанци, както в Унгария и Хърватска, какво друго означава статутът на „гореща точка“, освен превръщането ни в санитарна зона за сигурност на европейските държави като Франция и Германия чрез изграждането на колосални бежански лагери в България, както поиска наскоро бившият френски премиер Саркози.

Меркел ни интерпретира думи, казани от български политик, които тя е чула или директно се подиграва на уж верните си приятели в България. Ако това е изречено въобще от български политик пред германския канцлер, е чиста проба национално предателство. Генералният въпрос тук е КОЙ е поискал по време на Европейския съвет или преди това България да стане бежански лагер за бежанците. Не допускам такова безразсъдство от страна на български политик, но министър-председателят Бойко Борисов е длъжен незабавно да даде отговор на този въпрос или да опровергае скандалните думи на своята съпартийка от ЕНП.

Като български политик в Европа ясно виждам срамните сделки на нашите политици, които водят държавността и партийките им към гибел. Омагьосани в безумния кръг на „исторически компромиси“ и безсмислени съдебни реформи, всички се превърнаха в управляващи, дори и т.н националисти и патриоти от Атака, НФСБ и ВМРО. Всички те се оказаха подлога на властта и съучастници на безумните действия на политици и министри като Бъчварова, Кунева и Христо Иванов. Вчерашното гласуване за промените в КРБ е поредно доказателство за това.

Днес самозабравилата се политическа клика опитва да продаде българския народ на германците и турците и да превърне родината ни в „гореща точка“ на Европа и Турция, само и само да угоди на поредните си чуждестранни господари.

Що се отнася до писмото на г-н Давутоглу, баща на неоосманизма в Турция, то е добре да се обърне не към българския премиер, а към премиерите на държавите, към които се стремят турските и сирийските граждани по икономически, социални или военни причини.

На 7-и октомври в качеството си на представител и защитник на интересите на българския народ в Европейския парламент лично ще отправя питане към Меркел по време на дебата КОЙ български политик е поискал това безумие от Съвета.

Трябва да разберем кой се е изгубил е превода – германският канцлер, някоя Пръмова-Бъчварова или друг НяКой началник!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини