Разцепление в къщата на VIP Brother

От самото начало на VIP Brother ексцентричното поведение на Луна обедини всички Съквартиранти. Те измисляха всевъзможни стратегии, за да победят общия си враг и така бяха винаги заедно. Тази вечер обаче ще видим сериозно разцепление в техния лагер. Къщата ще бъде огласена от пререкания, в които няма участие поп-фолк певицата. Напрежението ще стане толкова голямо, че Преслава ще заяви желание да си тръгне, ако емоциите продължават да са с такъв негативен заряд.

Както и в реалния живот, противоречията обикновено са предизвикани от три неща – на битова основа, проява на силно его и разминаване на ценностните системи. В днешния дейли епизод ще станем свидетели и на трите. Заради една плескавица Люси ще поведе битка срещу неправдата и глада. Кичка пък ще въстане срещу един от изявените лидери в Къщата – Здравко, за да защити своето его. Гъмов от своя страна ще поведе битка срещу Светлана, която е символ на коренно различни от неговите ценности. Не пропускайте днешният емоционален дейли епизод, за да видите как ще завършат индивидуалните борби на тримата Съквартиранти. 

Таи вечер всички в Къщата ще се изправят срещу най-големите си страхове. А дори и звездите имат такива – страх от смърт, от тесни пространства, от дълбока вода, от самота, от болести, та дори и от обвързване. В най-страшната мисия досега трима Съквартиранти ще се изправят срещу неизвестното. В абсолютна тъмнина и пред погледа на останалите звезди в Къщата, те ще изпитат както своите нерви, така и силата на характера си. Как ще завърши тази мисия и ще я изпълнят ли чинно Съквартирантите, ще стане ясно тази вечер от 20 часа само по Нова. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес