Хулигани на „Арсенал“ шокираха Англия

Хулигани от агитката на „Арсенал“ опозориха дербито с „Тотнъм“ за купата на лигата. При победата с 2:1 на „Уайт Харт Лейн“ запалянковците потрошиха банери с надписи на „шпорите“. Десет души са арестувани с обвинение за публично безчинство, криминално деяние и хулиганство на футболен мач. „Арсенал“ се извини за деянието, но очаква наказание. На терена Матю Фламини вкара двата гола за победата над лондонския съперник.

А времето на Брендър Роджърс в „Ливърпул“ все по-бързо започна да изтича. Петкратният еврошампион едва отстрани четвъртодивизионния „Карлайл“ с 4:3 след дузпи на „Анфийлд“. Над 6000 гостуващи фенове заглушиха прочутата трибуна „Коп“. Резервният вратар на „Ливърпул“ и дебютант за тима Адам Богдан спаси два удара и стана герой. Но в Англия все по-усилено твърдят, че Карло Анчелоти вече стяга куфарите за града на „Бийтълс“.

„Манчестър Юнайтед“ се похвали с нова звезда. Изгря 20-годишният бразилски юношески национал Андреас Перейра. В едва първия си старт за „червените дяволи“ той взе топката на Хуан Мата и вкара великолепен гол от фаул за 3:0 над „Ипсуич“. Перейра израсна в школата на „Юнайтед“ и игра в бразилския тим, който загуби финала на световното за юноши до 20 години от Сърбия през лятото.

„Челси“ спечели с 4:1 като гост на „Уолсол“. Жозе Моуриньо жлъчно се усмихна на наказанието на Диего Коща от 3 мача и каза, че... едва ли отборът му ще има сили да се справи с липсата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят