Колежка открадна обувките на Ивайла Бакалова

Носителката на титлата "Мис България 2001" Ивайла Бакалова се прости със скъпарски обувки по време на последната вечер от Sofia fashion week, пише "Телеграф". Моделката броила над 2 бона за чепиците, които били нагло задигнати от нейна колежка, докато Ивайла се изявявала на сцената.

Хубавицата оставила личните си обувки в съблекалнята, където всички манекенки сменяли тоалети за дефилетата. Докато обаче била на сцената, някоя от останалите манекенки се оказала доста ловка в ръцете и оценила подобаващо скъпите чепици на Бакалова, като решила да си ги прибере за себе си. Ивайла буквално побеснявал и крещяла из цялата съблекалня. "Беснееше много, обиждаше на крадли", разкрива свидетелка на случката.

След нападките на Ивайла доста от колежките ѝ останали силно възмутени, като хора от екипа споделят, че по всяка вероятност някоя от младите моделки, които тепърва прохождат, се е полакомила от скъпите обувки и е решила да се натъкми с тях по втория начин. След като чепиците не бяха върнати, Бакалова напуснала терена бясна, като не спирала да сипе обиди за останалите момичета.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица