Цветан Цветанов: За кметовете на ГЕРБ е важно да са близо до хората

За кметовете на ГЕРБ е важно да са близо до хората. Това заяви председателят на Националният предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на община Ихтиман. На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в София област Галя Георгиева, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ихтиман Калоян Илиев и кандидати за общински съветници. Цветан Цветанов подчерта, че за ГЕРБ са важни реалните политики.

Цветан Цветанов заяви, че представителите на партията работят и ще продължат да работят за превръщането в населените места в по-добро място за живеене. Председателят на предизборния щаб даде пример с добрата работа на кандидата за кмет на община Ихтиман Калоян Илиев. „По време на мандата на Илиев - от 2011 досега, в общината са влезли 14млн. лв.“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че през периода 2011-2015 година България загуби доверието на Европа. „През 2014 година управлението на Орешарски лиши общините ни от европейската солидарност“, подчерта Цветан Цветанов. Той обобщи, че това са средства, които чрез усвояването си достигат до хората. Цветанов бе категоричен, че кметовете на ГЕРБ ще реализират реални политики, която да направят общините по-добро място за живеене. „Трябва да върнем децата си в България“, заяви Цветанов.

„По време на мандатът ми до сега с екипа ми реализирахме проекти на стойност 17 млн. лв.“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ихтиман Калоян Илиев. Той обобщи, че от 2011 год. в община Ихтиман са реализирани проекти за рехабилитация на пътища и водопроводи.

„В общината е изградена пречиствателни станции, санирани са училища и детски градини“, допълни Илиев. Той бе категоричен, че през следващия мандат той и екипът му ще продължат да надграждат. „Ихтиман ще бъде пример за другите общини “, заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ. Той подчерта, че основен приоритет за него са хората. „Ще работя за повишаване на жизненият стандарт на всеки един жител на Ихтиман“, допълни Калоян Илиев.

* Избори 2015 - платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини