Моника Валериева признава симпатиите си към мъж в къщата на VIP Brother

Тази вечер в най-известната Къща ще летят стрелите на Купидон! Една от най-красивите и сексапилни Съквартирантки – Моника Валериева, ще признае на своята приятелка Ернестина за симпатии към един от мъжете в шоуто. Типично по женски, красавицата ще помоли Ерна да говори с него и да разбере какво мисли той за тази ситуация. Предстои истинска любовна Одисея, а нейното начало е тази вечер в 20 часа.

Съквартирантите ще останат на романтична вълна и тази вечер ще видим и закачките на Джорджано с двете Плеймейтки – Моника и Светлана. Интернет сензацията ще говори с всяка от тях поотделно, ще ги засипе с комплименти и ще им предложи да се снимат в следващия му клип. 

След като Гъмов вчера остро критикува морала на „златотърсачкинате”, обръщайки се пряко към Светлана, младото момиче изпадна в депресия. В дейли епизода довечера ще видим как Съквартирантите се опитват да успокояват красивата блондинка, а Гъмов ще осъзнае грешката си и ще я извика на помирителен разговор.

Седмична мисия пълен мрак е в своята финална фаза. Тази вечер петима звездни Съквартиранти ще се изправят пред най-големите си фобии. Те ще трябва да прекарат една вечер в „Къщата на духовете” в пълен мрак, а паранормалните активности около тях ще бъдат по-ужасяващи и от най-големите им страхове. Големият брат няма да изневери на себе си и нещата отново няма да бъдат такива, каквито изглеждат. Един от петимата ще приеме ролята на Черен кардинал и ще има тайна задача. Кой ще бъде той и как ще реагират звездните Съквартиранти на ужасяващата мисия, ще разберем тази вечер. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес