Цветан Цветанов: Най-важното за ГЕРБ е екипната работа

Най-важното за ГЕРБ е екипната работи и видимите резултати от добре свършената работа. Това заяви председателят на Националният предизборен щаб и зам.- председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Елин Пелин.

На събитието присъстваха народните представител от ГЕРБ Галя Георгиев и Петър Беков, кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

Цветан Цветанов подчерта, че представителите на ГЕРБ трябва да са здравото ядно, което полага грижи за хората. „Най-важно е да бъдем всеки ден сред хората и да запазим връзката си с тях“, коментира Цветанов. „Когато показваме видими резултати, страната ни, общините ни отиват напред“, допълни той. Цветан Цветанов акцентира, че през следващите четири години няма да бъде по-леко на представителите на партията.

„ГЕРБ се натоварваме с много повече отговорности и точно, затова сме силни, защото всеки избор ни прави по-отговорни“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Председателят на Националният предизборен щаб подчерта, че като кмет Вяра Вучкова ще получи пълната подкрепа на правителството на ГЕРБ, за да направи общината по-добро място Народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева изрази убедеността си, че Вяра Вучкова ще работи за хората. „Сигурна съм, че Вяра ще надгради започнатото и ще работи за всеки един жител на общината“, подчерта Георгиева.

„Основната ми цел е да надградим постигнатото до момента от Галя Георгиева като кмет на общината, като с това постигнем устойчиво икономическо, социално и културно развитие на Елин Пелин и висок жизнен стандарт на гражданите“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова. Тя подчерта, че както до момента, така и за напред, основните усилия на нея и екипа й ще бъдат насочени към подобряване на обществената инфраструктура и на жизнената среда, осигуряващи висок жизнен стандарт. „Ще работим общината да се утвърди като предпочитано място за живот и реализация“, категорична бе Вяра Вучкова.

* Избори 2015 - платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини