Проф. Емил Ботев: Успешните прогнози за земетресения са под 10%

Иззеха пушката на 68-годишен хулиган, стрелял по котките на съседа

Глобиха управителка на заведение с 2000 лева заради непълнолетни деца

Истанбулската конвенция отключи дебат, който нашето общество отлага с десетилетия

Полицията иззе амфетамин, метаамфетамин и марихуана в Търновско Дрогата е намерена при специализирани полицейски операции в региона

Ученик с диабет помогна в благотворителна кампания за болно момче от Търново

Делян Добрев за купувача на ЧЕЗ в България: Първоначално ми се стори като фалшива новина Вероятно и ДАНС ще го провери, заяви депутатът от ГЕРБ

Полицай почина след сблъсъци между футболни фенове

118 научни работници са участвали в 23 одобрени и финансирани проекта в Стопанската академия в Свищов Висшето училище представи резултатите от научноизследователските си дейност

Ангелкова: Работим активно за привличане на инвестиции

Къща едва не затрупа 5-членно семейство в Свищов Огнеборци и общинари спасиха фамилията с 3 невръстни деца

Жена изгоря в спалнята си

Среща на коалицията се провежда в Народното събрание

Игра ни учи да разпознаваме фалшивите новини

Валентин Радев за убийството в „Люлин“: Не се работи само по една версия

Цветан Цветанов: Най-важното за ГЕРБ е екипната работа

Най-важното за ГЕРБ е екипната работи и видимите резултати от добре свършената работа. Това заяви председателят на Националният предизборен щаб и зам.- председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Елин Пелин.

На събитието присъстваха народните представител от ГЕРБ Галя Георгиев и Петър Беков, кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

Цветан Цветанов подчерта, че представителите на ГЕРБ трябва да са здравото ядно, което полага грижи за хората. „Най-важно е да бъдем всеки ден сред хората и да запазим връзката си с тях“, коментира Цветанов. „Когато показваме видими резултати, страната ни, общините ни отиват напред“, допълни той. Цветан Цветанов акцентира, че през следващите четири години няма да бъде по-леко на представителите на партията.

„ГЕРБ се натоварваме с много повече отговорности и точно, затова сме силни, защото всеки избор ни прави по-отговорни“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Председателят на Националният предизборен щаб подчерта, че като кмет Вяра Вучкова ще получи пълната подкрепа на правителството на ГЕРБ, за да направи общината по-добро място Народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева изрази убедеността си, че Вяра Вучкова ще работи за хората. „Сигурна съм, че Вяра ще надгради започнатото и ще работи за всеки един жител на общината“, подчерта Георгиева.

„Основната ми цел е да надградим постигнатото до момента от Галя Георгиева като кмет на общината, като с това постигнем устойчиво икономическо, социално и културно развитие на Елин Пелин и висок жизнен стандарт на гражданите“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова. Тя подчерта, че както до момента, така и за напред, основните усилия на нея и екипа й ще бъдат насочени към подобряване на обществената инфраструктура и на жизнената среда, осигуряващи висок жизнен стандарт. „Ще работим общината да се утвърди като предпочитано място за живот и реализация“, категорична бе Вяра Вучкова.

* Избори 2015 – платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете