Продават по 7 билета на минута за мач на Мъри

В Казахстан пресметнаха, че се продават по 7 билета на минута за мача „Астана“ - „Галатасарай“ от Шампионската лига в сряда. Пласирането върви засега само онлайн. Похарчиха се вече 24 000 места за 30-хилядния „Астана Арена“ и се очаква да не останат билети за касите.
Двубоят е първи на казахстанска земя в историята на Лигата. А също като за старта на „Астана“ в турнира се оказа, че треньорът Станимир Стоилов е вкарвал на съперника като футболист. На пресконференцията преди 0:2 с „Бенфика“ в Лисабон българинът сподели, че е навремето е открил резултата за „Кампомайорензе“ на славния стадион „Луш“, но след почивката грандът е докопал победа. Сега Мъри си спомни, че като играч на „Фенербахче“ преди 24 г. има гол срещу „сараите“ и също при поражение - 2:3.
Сега се чака такъв наплив, че затварят всички улици около стадиона. Зрителите ще имат достъп само с автобуси и таксита. Премиите са рекордни в историята на „Астана“, но в Казахстан по принцип цифри не обявяват публично.
„Астана“ ще ме пусне в „Милан“, обяви Неманя Максимович, открит от Мъри в словенсикя „Домжале“ преди година. Италианците предлагат 5 млн. евро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ