Размисли и басти: Лола ди Мола закрива „София фешън уийк“

Маринела Арабаджиева и Весела Барбукова

Весела Барбукова в елегантен черен тоалет, подчертаващ платинено русото в актуалната линия на прическата и меката белота на кожата. До нея- г-жа Маринела е като част от оранжев пожар - стегнал почерняла снага, близнал кокетната чанта под ръка и безсрамно разположил яркия си неонов нюанс върху устните на бизнес дамата.

Сред цялата яркоцветна вакханалия успяват да си пробият път сюрия от разностилни бижута, които вероятно трябва да носят информация за класа и стил.

Красимир Гергов и съпругата му Деница в геометричен синхрон прекосяват червения килим. Той - в артистично каре и бяла риза, тя - в ярък панталон с цвят корал, съчетан с впечатляващо разноцветен принт на ризата.

Ицо Хазарта в прекрасна компания. Тъмнокоса дама, която изглежда сякаш се любува на обемните си „природни“ дадености е подпряла нашия герой отдясно, а от страната на сърцето му се е разположила балерината Жени, русокоската с невинно излъчване и задължителният фешън елемент за тази година - шапка тип Homburg.

Професор Любомир Стойков като плънката в един красив сандвич пръска обилие от добро настроение. Ивайла Бакалова е избрала вечното черно, което придава шикозен и елегантен вид на денима, а съчетано с милитъри стила на сакото и прекрасния Chanel в ръка заформя изключително семпъл и елегантен вид. Британската дизайнерка Nina Naustdal като контрапункт на семплия шик на нашето момиче разхожда нелепо изглеждащо зелено-сребърно-авторско творение, силно нуждаещо се от подкрепата на воланче черна дантела в долната част и грозновати обувки.

Ненужно лъскавият тоалет от две части, който е избрала за вечерта Жана Жекова е като истинско олицетворение на приказката за обущаря и неговите обувки. Черният панталон е предпочитана от много дами част от полуофициалния тоалет, но в конкретния случай не среща разбиране в лицето на моравата блуза в неподходяща кройка и дължина.

Мини чанта и сандали в прекалено светли, ежедневни шарки тотално довършват цялостния аутфит на известната дизайнерка.

Мира Добрева и Боряна Граматикова демонстрират моден интерес и явно добро настроение .

В черен синхрон и свеж грим с акцент върху красивите усмивки, с разкошни прически, обагрени в топли есенни нюанси, телевизионерките излъчват професионална хармония и стил.

Мисис България от далечната 2005 година - Десислава Гръблева, според традицията зарадва почитателите си с демонстрация на изваяни форми и обилие от медни къдрици.

Прозрачната черна дантела на тоалета приятно контрастира с обичайно безсмислените какофонии от цветове, които малката стопанка на крайпътното ханче толкова харесва.

Все пак разпиляването в стилово отношение е откраднало местенце в цялостния аутфит на дамата и нагло се е намърдало сред безумното съчетание от неподхождащи си до степен кич аксесоари.

Още една представителка на Мисис-ките, този път от още по- далечната 2003-та, донесла ни и приза Мисис Глоуб 2004 в много женствена и истински красива визия. Огненочервена рокля, създадена за фигури като тази на д- р Румяна Маринова, топли нюанси в косата и страхотна усмивка - излъчване с неподправен чар и настроение.

Ива Атанасова изглежда сериозно е приела новооткритата си страст към дизайна и модата, като е спретнала доста натежал от характерни елементи бохо-тоалет. Масури в излишно дългата линия на прическата, откровено космат елек, риза в психоделичен принт, шапка и препасана чантичка със златиста верижка...

Най-хубавото нещо в цялостната визия на младата дама безспорно е майсторски положеният грим.

Асдис Ран се представя в натежал от плът облик, който изобщо не ни помага да си спомним защо тази особа бе титулувана с определението „секс символ“.

Като добре гледан женски екземпляр от разред Octopoda, мадам Ран се е обвила от глава до пети в облак черно мастило, за съжаление без следа от явно търсения опасен сексапил.

На това фото Камелия Воче - вряла и кипяла пред камери, е загубила тотално контрол над мимика и поза. Елегантната черна рокля с дантелена горна част и дълбокия червен нюанс в прическата не могат да върнат явно изгубената ориентация на дамата с много таланти.

В противовес дизайнерката Борисова е „хванала“ поза и открито флиртува с обектива, демонстрирайки монохромен тоалет от последната си колекция.

Мисис България за 2013-та Малина Димитрова позира за снимка сред приятелки. Лимоненожълтата рокля с коктейлна дължина би била приятно разхлаждащо изключение сред морето от черни тоалети, стига да не бе конструирана в подобен наивистичен и излишно инфантилен модел. Ефектните обици, които дамата с диплома за електротехник е закичила, категорично не подхождат на формата и цвета на дамската чанта, създавайки впечатление за липса на основни стилистични знания и умения.

И като завършващо модната вина на г-жа Димитрова доказателство се явяват тоалетите на останалите от компанията - добре подбрани и подходящо подкрепени от аксесоари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл