Баскетболистът Симеон правил секс под душа преди „Фермата“

Секс в съблекалнята под душа след яка тренировка с хубава девойка. Това е било едно от последните много „вълнуващи и спонтанни събития” в живота на бившия баскетболен национал Симеон Найденов, преди да влезе в шоуто на Би Ти Ви „Фермата”. Или поне така разказва самият той.

201-сантиметровият спортист е сред най-любопитните участници във „Фермата” и не е там, защото има нужда от своите 15 минути слава. Просто защото е играл в достатъчно мачове пред хиляди зрители в залата, а и пред тв екраните. През последната година 33-годишният Симеон играе баскет във Висшата лига на Англия. Колега е на най-високия баскетболист в света - Пол Стърджис, който стърчи дори над него със своите 234 см.

Симо, както го знаят приятели и колеги, се захванал с баскетбола, след като преди това тренирал малко плуване, а след това и борба. Треньорът обаче казал на родителите му, че от него няма да излезе борец и тогава той се насочва към баскетболната топка, разказва през смях брат му Богдан Найденов, който е с десетина сантиметра по-нисък от него, а навремето е тренирал волейбол.

Когато станал на 17 г., Симо заминал за САЩ. Там продължил да учи, завършил икономика и маркетинг в университета в Луизвил, щата Кентъки. По същото време играел и в местния отбор, където бил единственият бял. Работата му го пращала за дълго време във Франция, както и в Швеция, Черна гора, даже и в Египет. Бил е и треньор на деца. За най-голям професионален успех счита включването си в отбора на Далас Маверикс в HBA отвъд Океана преди 11 години.

За „Фермата” Симо се подготвял няколко дни в Сливница. Там живее чичо му - брат на баща му, който му показал някои тънкости на копаенето и плевенето в градината си. Преди това роденият в столицата баскетболист никога не се е занимавал със земеделие, даже и домашен любимец не е гледал. Според брат му Богдан обаче Симо се учи много бързо и дисциплината му, наложена от спорта, много му помага и в шоуто. Нищо че за малко не стана фермер на седмицата, Найденов успя да се справи доста добре като козар, след като върза „алфа” мъжкаря за въже, за да се водят след него останалите женски животни.

Самият Симо се представя като „предимно сам и предимно успешен”. Разказва, че жената, която го е карала да лети, е била волейболистката Маргарита Амиджинова. Двамата имаха дълга връзка преди години, която често поддържаха от разстояние, защото играеха с отборите в различни страни. В крайна сметка не успяха да останат двойка, въпреки че по едно време той дори й предложи брак на летището, покривайки пътя й до него с листенца от рози. Маргарита също е позната на запалените фенове на риалити приключенията, защото преди време беше част от „Сървайвър” по Би Ти Ви.

Във „Фермата” пък от него вече силно е заинтригувана ветеринарната докторка Нора. Момичето не скри възхищението си, че баскетболистът се грижеше и за конкурентите си при 4-километровия преход до фермата още в самото началото на играта. А искрите между двамата няма да са само това, разбра „Труд”.

И макар че на този етап обяснява колко е хубаво да флиртува и да се забавлява, баскетболистът смята, че след 5 години освен добра кондиция и хъс би било хубаво да има край себе си и 1-2 хлапенца, с които да... пораснат заедно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл