Цветан Цветанов: ГЕРБ трябва да бъде номер 1 в Ботевград, за да усетят всички европейската солидарност

ГЕРБ трябва да бъде номер едно в Ботевград, защото заедно можем повече. Силата на ГЕРБ е, че ние винаги заставаме лице в лице с хората. Начело на силния отбор на ГЕРБ тук е кандидатът ни за кмет Цанко Цанков. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Ботевград.

Той посочи, че ГЕРБ започва кампанията за местни избори оттам, заради спекулациите, които имаше в Ботевград през последните месеци. „Министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов беше човекът, който даде много ясен знак, че трябва да работим за реалната промяна на Ботевград и да дадем ясна европейска перспектива на жителите му.

Сега, когато имаме стабилно правителство, постигайки силна местна власт, ще спечелим напълно доверието на Европа, за да достигне финансиране до всички общини и всички да усетят европейската солидарност“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на всички успешни кметове и общински съветници на партията в Ботевград и призова хората да отидат да гласуват на 25-ти октомври.

„Гласувайте по съвест, гласувайте разумно. Вие трябва да назначите кметовете и общинските съветници, които да ги подкрепят. Ще се вслушваме в мнението на хората, било то и различно, защото именно това означава да сме политици, които работят за хората. Това е силният отбор на ГЕРБ. Те са доказали, че могат да показват видими резултати от успешните си мандати и да прилагат реални политики“, подчерта Цветан Цветанов.

Цветанов беше категоричен, че за всички е ясно, че ГЕРБ ще бъде победител. „Но ние искаме историческа победа, за да можем да се възползваме максимално от новия финансов период. Там, където спечелим на първи тур, спестяваме разходи и започваме да работим веднага. Кметовете на ГЕРБ винаги са работили за хората. ГЕРБ е номер едно в Ботевград“, заяви председателят на Националния предизборен щаб.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ботевград Цанко Цанков благодари за доверието, което му гласува ръководството на ГЕРБ. „Без съдействието на управляващата партия, нещата се случват трудно. Апелирам към всички да гласувате активно, единицата е печелившата цифра. С ПП ГЕРБ нашите цели ще станат реалност“, призова Цанков.

* Избори 2015 - платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини