Панайот Рейзи даде старт на кампанията на ГЕРБ в Созопол

Досегашният кмет през мандат 2011-2015 и кандидат-кмет на община Созопол Панайот Рейзи откри официално предизборната кампания, като представи в Созопол кандидатите за съветници и за кметове на населени места от листата на ПП ГЕРБ.Официални гости на събитието бяха бургаските депутати от ГЕРБ Диана Йорданова и Димитър Бойчев.

От сцената на Амфитеатъра Панайот Рейзи благодари на своите съграждани за доверието, което са му гласували на предходните избори и за подкрепата през втория му мандат. „Аз и моят екип успяхме да направим много за Созопол и общината. Завършихме много обекти, спечелихме и реализирахме много проекти. Успяхме да изградим пречиствателната станция, която да пречиства водите на Созопол и Черноморец, една изключително важна придобивка, чакана с години. Тя се случи през нашия мандат и сега можем уверено да кажем, че Созопол върви по верния път и може да развива туризъм на европейско ниво“, заяви Панайот Рейзи. Той сподели с присъстващите на Амфитеатъра, че е получил поздравления от премиера Бойко Борисов за успешно реализиарния проект и обещание да се работи в посока остров Свети Иван да бъде предоставен за стопанисване на община Созопол.

Кандидат- кметът и водач на листата за общински съветници на ГЕРБ представи кандидатите за общински съветници. Панайот Рейзи подчерта голямото значение на общинските съветници и важността на тяхната работа за реализирането на политиката на общинската администрация. „ Работили сме за доброто на община Созопол и дори когато сме имали различия, сме ги обсъждали и изглаждали, за да могат обектите и придобивките на които се радваме сега, да ги има“, каза още Панайот Рейзи.

Панайот Рейзи обяви и кандидатите за кметове на населените места в община Созопол. „Няма нови лица сред кандидатите за кметове, защото досегашните кметове се справиха добре и аз ще разчитам на тях както на изборите, така и след това“, заяви Панайот Рейзи. Събитието продължи с концерт на група „Фондацията“.

ПП ГЕРБ в община Созопол се явява на предстоящите местни избори с бюлетина №1.

* Избори 2015 - платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини