На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Фандъкова: Самоков има нужда от доказали се хора, каквито са кандидатите от ГЕРБ

Самоков има нужда от мотивиращи хора, доказали се в своята професии, каквито са кандидатите от ГЕРБ. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и кандидат за кмет на София Йорданка Фандъкова пред жителите на Самоков. На събитието присъстваха народните представители от ГЕРБ Галя Георгиев, Ирена Коцева, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Венета Галева, кандидати за кметове на населени места и общински съветници от общината.

„Ние започнахме да се занимаваме с политика, защото искаме да променяме градовете си към по-добро“, заяви Фандъкова. Тя бе категорична, че с много работа и с много усилия от страна на успешните кметове на ГЕРБ, населените места се променят. „Самоков има нужда от инвестиции и нови работни места, хората имат нужда от работа, за да могат да гледат спокойно децата си“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. Фандъкова заяви, че силата на ГЕРБ не е в обещанията, а в постигнатото. „Постигнатото от всички тези хора, които са кандидати за общински съветници и кметове, е налице и съм сигурна, че те ще работят за развитието на Самоков“, добави Йорданка Фандъкова.

„С Венета Галева сме екип в Самоков“, заяви народният представител от ГЕРБ Ирена Коцева. Тя бе категорична, че е време Самоков да има нов градоначалник. „Венета Галева е честен, добър и отговорен човек, човек, зад който застават всички в тази зала“, акцентира Коцева. Тя призова жителите на Самоков да гласуват с номер 21 на 25-ти октомври. „Сигурна съм, че кандидатите на ГЕРБ са хората, които ще направят общината ни по-добро място за живеене. Те са хората, които ще работят за нашите деца“, допълни Ирена Коцева.

„Реших да се кандидатирам за кмет на Самоков, защото имам ясни цели и знам как да ги изпълня. Да си кмет на Самоков е предизвикателство“, заяви Венета Галева. Тя посочи, че Самоков е уникален европейски град, защото хората го правят такъв. „Целта ми е градът да се модернизира. Искам децата ни да учат спокойно, а техните родители да имат работа, искам хората от третата възраст да имат спокоен живот“, акцентира кандидатът за кмет от ГЕРБ. Тя добави, че като кмет ще положи необходимите усилия бизнесът, културата и институциите, свързани със сигурността на хората да работят заедно. „С екипа ми ще развием икономиката, туризма и културата в Самоков“, заяви тя. Венета Галева допълни, че с екипа и са готови да поемат отговорността и ще работят за хората от общината. „Ние ще създадем реална перспектива и ще развием местната инфраструктура, ще укрепим гражданското общество“, заяви Венета Галева. Кандидатът на ГЕРБ за кмет призова жителите на Самоков да гласуват с номер 21. „Ще се радвам да получа вашата подкрепа, защото вярвам, че всички заедно ще превърнем Самоков в по-добро място за живеене. Време е за по-добро бъдеще на Самоков“, подчерта Галева.

* Избори 2015 – платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.