БСП-Варна работи за реалното развитие на икономиката в общината

Левицата откри предизборната си кампания в морския град

„Ние сме единствената партия, която знае в кой момент какво решение да вземе, загърбвайки често собствените си интереси и виждания. На Варна не й подхождат кредити, а икономика. Няма ли икономика, няма ли работни места, няма как да коментираме здравеопазване и всякакви социални дейности. Икономиката е ключът към развитието на нашия град”. С тези думи водачът на листата на БСП-Варна Борислав Гуцанов се обърна към стотиците хора при откриване на предизборната кампания на социалистите в града. Той каза още, че БСП е единствената партия, устояла на времето, която с доброто, лошото, възходите и паденията, дава най-много на обществото. „След като държавата не иска да развива икономиката, БСП-Варна ще го направи на местно ниво, за да покаже добрия модел, новия модел на управление и на града, и на държавата. БСП - Варна работи за реалното развитие на икономиката във Варна”, допълни Гуцанов. Той подчерта, че Варна не може да продължава да създава само високообразовани емигранти и покани на сцената независимия кандидат за кмет на града, подкрепен от социалистите, проф. Анелия Клисарова. „Това е човекът, който се съгласи да поеме тази огромна отговорност да застане пред Вас, пред цяла Варна, със своята готовност да промени града и да промени философията на управление, защото е сигурна, че така не може да се продължава”, обясни водачът на листата на БСП.

„Заедно сме и можем заедно да променим Варна. Заедно сме силни, защото искаме по-добрия живот за града си. Убедени сме, защото го можем. Крайно време е да спрем спиралата на регресия надолу. Стига толкова затъване и отчаяние. Варна не го заслужава. Не бива градът ни да остане само в спомените ни със своята красота и слава. Варна трябва да живее сега, за да я има и утре”, каза под бурните аплодисменти на варненци Клисарова. Думите й бяха подкрепени от адмирал Петър Петров, който е от гражданската квота в листата за кандидатите за общински съветници на партията. „С вярата, че ако се обединим, можем да имаме и кмет, и администрация, които да работят за гражданите на Варна. Любовта ми към всички варненци ми дава силата и увереността, че заедно можем да успеем”, изтъкна той.

За откриването на кампанията на БСП в морския град своята подкрепа дойде да обяви и евродепутатът на левицата Илияна Йотова. „Ние сме първите, за да бъдем първи и на изборите. Започнахме неслучайно с прекрасните момчета и момичета от състава на Нешка Робева. За нас тя е символа на българската гордост и на национално самочувствие. На златните медали и на победите. Искаме част от това самочувствие и от тези победи”, обърна се към присъстващите Йотова.

От името на младите и нови лица в листата на БСП-Варна от сцената говори Павел Раличков. „Градът ни се превърна се в град на услугите, в който все по-малко хора идват да живеят, да работят тук и да създадат семейства. Град, от който перспективните млади хора бягат. Затова трябва промяна. Вярвам, че тя може да се случи единствено чрез Българската социалистическа партия”, каза той.

Предизборната кампания на БСП във Варна беше открита с концерт на поп звездата Михаела Филева и невероятните танцьори на Нешка Робева, и представяне на листата с кандидатите за общински съветници на партията. Спектакълът премина под мотото "Младостта и мъдростта в силата на поколенията".

* Избори 2015 - платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони