Зона с безплатен безжичен интернет откриха ГЕРБ-Севлиево

Здраве, благоденствие и успешен старт на предизборната кампания си пожелаха кандидат на ГЕРБ за втори мандат в Севлиево д-р Иван Иванов и кандидатите за общински съветници от партията. В църквата „Света Троица” беше отслужена литургия за благополучието на общината и здравето на жителите й.

По-късно през деня д-р Иван Иванов откри нова Wi-Fi точка в градинката до Автогарата. „Надявам се новооткритата свободна зона да е притегателна сила за още повече млади хора в парка. Знам, че за тях е важно да бъдат постоянно информирани и в крак с времето“, каза д-р Иван Иванов.

„Преди четири години, вие ми гласувахте доверие. Ние заедно успяхме да обединим тази енергия и да я превърнем във видими резултати за града. Няма да спираме до тук и си пожелавам през следващите четири години да свършим онова, което все още не сме успели и заедно да продължим“, заяви д-р Иванов.

Откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Севлиево, завърши с онлайн чат с д-р Иванов на официалната му страница във Фейсбук, където десетки граждани зададоха своите въпроси и обсъдиха бъдещото развитие на Община Севлиево.
„Силно вярвам, че на 25 октомври ще направите правилния избор с бюлетина №15 – за видимите резултати на Севлиево“, призова в заключение Иванов.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони