От Исперих ДПС стартира националната си предизборна кампания “Либерални общини - демократична България!"

С митинг в Исперих пред повече от 3000 избиратели и симпатизанти на ДПС беше даден национален старт на предизборната кампания на партията за местните избори.

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави избирателите и симпатизантите на ДПС и се обърна към тях с думите:

“Победата на ДПС не се свежда до брой спечелени кметове и общински съветници. По- важният резултат от вота на 25 октомври е от друго естество, ценностно, стратегическо естество. Вотът на 25 октомври ще покаже, че изолацията на ДПС не успя! Опитът ДПС да се изолира от политическия живот на страната завърши с провал! На 25 октомври ще се реализира важен етап от стратегическото препозициониране на ДПС - като необходимата за България либерална партия, важен гарант за европейското развитие на страната - ДПС не може да бъде изолирана, защото силата на тази партия извира от доверието на над половин милион избиратели. Това е посланието към нашите приятели от другите политически сили, които сънуват изолацията на Движението за права и свободи.”

Лютви Местан представи 49 от кандидатите за кметове на общини на ДПС като добави, че това е Северното крило на големия либерален отбор на ДПС, който тръгва към поредната голяма своя изборна победа. Лидерът на ДПС отбеляза, че ДПС ще отбележи изборния резултат като победа, ако запази всички общини, спечелили по време на местните избори през 2011 година. Според Местан победа за Движението ще означава и ако възстанови онези общини, в които загуби през 2011 година - като Главиница и Дулово.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини