Цветан Цветанов: Силният отбор на ГЕРБ в Перник заслужава подкрепа

Кандидатите на ГЕРБ в област Перник са хора с авторитет и огромен потенциал. Д-р Вяра Церовска е един доказан професионалист в сферата на здравеопазването и уважаван гражданин на Перник. Оценката за кмета на град Радомир Пламен Алексиев, която получихме от днешната среща с жителите на града, е безусловна подкрепа. Това заяви председателят на Националният предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на посещението си в гр. Радомир.

“Убеден съм, че целият отбор на ГЕРБ в Перник, който днес е тук, е силният тим, който си заслужава да бъде подкрепен. Днес, когато даваме отчет за всички власти, управлявани от ГЕРБ, можем да отчетем видими резултати“, заяви Цветанов. Заедно с него бяха кандидатът за кмет на Перник д-р Вяра Церовска, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, кандидатът за кмет на Радомир Пламен Алексиев, председателят на общинския предизборен щаб Ирена Соколова и кандидати за общински съветници.

Д-р Церовска бе категорична, че приоритетни за общината през следващите години трябва да бъдат проблемите, които стоят нерешени от много години насам - градският транспорт, инфраструктурата, общинското здравеопазване и развитието на общинските дружества. Тя допълни още, че е от изключителна важност през новия програмен период община Перник да се възползва от европейските програми.

В Радомир Цветан Цветанов присъства на празника на занаятите в Стойовата къща, където разгледа етнографска изложба „Радомирската чаршия“. В музея заместник-председателят на ГЕРБ научи интересни факти от историята на Радомир, беше почерпен с традиционна радомирски специалитети и получи като подарък радомирска шевица.

Кандидатът за кмет на Радомир Пламен Алексиев каза, че през последните четири години са свършени доста неща, но все още има какво да се желае.

„Част от стремежа ни за нов облик на града е и участието ни в Националната програма за енергийна ефективност. Освен това, стремим се да пазим природата. Финализиран е проектът по залесяване на 18 хектара ерозирали почви, построена е кула за бързо пожароизвестяване, с пункт за управление в общината. Имаме проект за информационен облак и архив с прокарване на оптичен кабел“, посочи Пламен Алексиев.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини