Цветан Цветанов в Брезник: Имаме най-подготвените кандидати, способни да извършат промяната

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов беше посрещнат с питка и мед в община Брезник. Той бе гост на изложбата „Произведено в Брезник“, която се провежда във връзка с деня на плодородието и кулинарството в Брезнишко. На събитието присъстваха народният представител и кандидат за кмет на Перник Вяра Церовска, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брезник Виолета Младенова и кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

Към мероприятието се присъединиха и гости от София, които заявиха, че срещата едва ли е случайна, защото преди време са посетили Гигинския манастир, където са срещнали Бойко Борисов, а при второто си посещение в района виждат Цветан Цветанов и ГЕРБ. Туристите заявиха подкрепата си за политиката на партията.

„Предстоят ни важни избори, които е изключително важно да спечелим, не защото искаме тази победа на всяка цена, а защото имаме на-подготвените кандидати, които могат да направят истинската промяна в общините. През всичките тези години много са тези, които са обещавали, но нищо не е имало резултати след като края на мандата“, заяви Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на гражданите за подкрепата и ги увери, че най-добрият път за България е този, по който партията върви, заради което се ползва с подкрепата на Европейския съюз и Европейската комисия.

„Ако бъда избрана за кмет, мой основен ангажимент ще бъде облагородяване на общината и превръщането й в място, с което брезничани да се гордеят. Проблемите не са малко, но имам желание и силата да ги разреша“, заяви кандидатът за кмет на Брезник Виолета Младенова.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини