Михаил Миков подкрепи кмета на Драговищица за седми мандат

Тя ще се бори за спечелване на кметското място, за да продължи развитието на селото

Председателят на БСП Михаил Миков подкрепи издигнатата от Инициативен комитет Любка Лихарева за кандидат-кмет на Драговищица. Той й пожела успех в предизборната кампания и заяви, че партията стои плътно зад нея. От своя страна тя му благодари и подчерта, че ще се бори за спечелване на кметското място, за да продължи развитието на селото.

Михаил Миков бе посрещнат и от спечелилия шест пъти кметското място Драголюб Стоянов. По този повод Михаил Миков му благодари за верността към партията и към хората. "Има хиляди българи и наши кандидат-кметове като него - верни на БСП, за които цената не е властта, а службата в името на хората", каза още Миков.

Драголюб Стоянов заяви пред събралите се членове и симпатизанти в клуба на БСП, че неговата рецепта за успех толкова години е да не се лъжат хората. "Важно е да влезеш във всеки дом, да се срещнеш с хората, за да разбереш техните проблеми и да се опиташ да ги решиш. Само така се печелят изборите всеки път на първи тур", заяви Стоянов.

Той благодари за оказаната през годините подкрепа от БСП и хората в селото и допълни, че всеки човек трябва да си върши съвестно работата. "Защото хората виждат кога едно обещание е изпълнено и кога не е", каза още той. За да изрази своята благодарност към Стоянов председателят на БСП му подари картина, а той върна жеста с грозд, дълъг почти метър, раснал в селото.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини