Цветан Цветанов: Развитието на Пернишка област зависи от убедителната победа на Вяра Церовска в Перник

ГЕРБ ще постигне прозрачност на управлението в Перник. Целим достъпност на хората и бизнеса до общината. Искаме Перник да стане привлекателно място за бъдещи инвестиции, за да може перничани да останат да живеят и работят тук. Развитието на Пернишка област зависи от убедителната победа на д-р Вяра Церовска в Перник. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Перник. „Защо е важно ГЕРБ да победи убедително в Перник – за да постигнем развитието, което виждаме в Земен, Радомир и Трън, където управляват успешни кметове от ГЕРБ. През 2007 г. Трън беше със затихващи функции, но кметът Станислав Николов даде сериозен тласък за развитието на общината“, обясни Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ е важно и какво ще бъде съотношението между общинските съветници, защото те могат да подкрепят или да блокират местната власт. „Искаме силен кмет със силен отбор от общински съветници. Плаващите мнозинства не водят до стабилно управление, защото задоволяват определени корпоративни и икономически интереси“, заяви Цветан Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ носи отговорност, затова трябва да е първа политическа сила в Перник. „Днес имаме стабилно управление в лицето на Бойко Борисов. Той възстанови доверието на Европа, което загубихме по времето на Орешарски, който лиши общините от европейската солидарност. Днес диалогът между местната, изпълнителната власт и Брюксел е факт. Доказателство за това е посещението, което направиха кандидатите за кметове на ГЕРБ по покана на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП. Лидерите на ЕНП в Брюксел –Жозеф Дол, Антонио Лопез и Жан-Клод Юнкер заявиха подкрепа за България и за кандидатите за кметове на ГЕРБ, защото ГЕРБ е силна политическа партия, която защитава интересите на хората. ГЕРБ е народна партия. Това е силата ни, това е отборът на ГЕРБ. Затова съм убеден, че на 25-ти октомври ще се поздравим с убедителна победа в Перник“, категоричен бе Цветанов.
„Искаме доверието на жителите на Перник, за да го направим модерен европейски град, по подобие на останалите градове, в които управляват успешните кметове на ГЕРБ.

Вярваме, че заедно ще направим новия град Перник“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини