Георг Георгиев: Русе е един от най-динамично развиващите се градове, благодарение на управлението на ГЕРБ

Русе е един от най-динамично развиващите се градове, благодарение на управлението на ГЕРБ. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев на среща с младежите от област Русе. На събитието присъства народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев и Полина Христова-член на Националният изпълнителен съвет на младежи ГЕРБ. Георг Георгиев подчерта, че Русе е град, който в последния мандат на управление на ГЕРБ e постигнал големи успехи.

„ За четири години Русе изцяло промени облика си“, категоричен бе председателят на МГЕРБ. Той даде пример с новата многофункционална спортна зала. „В Русе е изградена пътната инфраструктура, обликът на главната улица е изцяло променен“, допълни Георг Георгиев. Лидерът на МГЕРБ изтъкна, че ГЕРБ-Русе залага на младите хора.

„Доказателство за това са младежите, намерили място в листата за общински съветници от ГЕРБ в Русе“, подчерта Георгиев. Той обобщи, че сред кандидатите за общински съветници има четирима младежи. „Един от тях е областният координатор на МГЕРБ-Русе Павел Цветков, което ясно показва каква е политиката на ГЕРБ към младите хора“, категоричен бе Георг Георгиев.

Председателят на МГЕРБ обобщи, че към момента в младежката организация на ГЕРБ членуват около 15 000 младежи. „Което ни прави силни и единни“, категоричен бе председателя на МГЕРБ. По думите му, няма друга организация или структура, която да създава такава атмосфера и усещане за единност и екипност.

„Трябва да общуваме, трябва да търсим контакта помежду си. Само заедно ще реализираме видими резултати за нашите населени места“, заяви пред младежите Георг Георгиев.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини