Още няколко страни от ЕС обмислят изгонването на руски дипломати

Сцепление в снега без 4х4 Новият SUV се представя солидно, макар че не разполага с двойно предаване

Срещата на върха ЕС – Турция във Варна ще се състои

Ограничено е движението през проходите “Рожен” и “Превала”

Министър Ангелкова: Ще имаме удължаване на зимния сезон

ЕС изрази солидарност с Великобритания по случая със Сергей Скрипал

Ограничават движението на камиони заради зимната обстановка Над 100 почистващи машини и 10 аварийни екипа са на терен в София

Защо е страшно да си дясната ръка на шефа?

АПИ: Към момента няма затворени пътища за леки и лекотоварни автомобили

Опасно време в цялата страна днес

Китай планира да наложи мита върху вноса на американски продукти на стойност до 3 милиарда долара

ЕС планира по-строги мерки за защита на потребителите на фейсбук и джимейл

100 хил. шофьори може да останат без работа

Тръмп замени съветника си по националната сигурност

Напред и наникъде И Барние обърна внимание, че с излизането от ЕС Великобритания напуска 750 международни споразумения

Георг Георгиев: Русе е един от най-динамично развиващите се градове, благодарение на управлението на ГЕРБ

Русе е един от най-динамично развиващите се градове, благодарение на управлението на ГЕРБ. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев на среща с младежите от област Русе. На събитието присъства народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев и Полина Христова-член на Националният изпълнителен съвет на младежи ГЕРБ. Георг Георгиев подчерта, че Русе е град, който в последния мандат на управление на ГЕРБ e постигнал големи успехи.

„ За четири години Русе изцяло промени облика си“, категоричен бе председателят на МГЕРБ. Той даде пример с новата многофункционална спортна зала. „В Русе е изградена пътната инфраструктура, обликът на главната улица е изцяло променен“, допълни Георг Георгиев. Лидерът на МГЕРБ изтъкна, че ГЕРБ-Русе залага на младите хора.

„Доказателство за това са младежите, намерили място в листата за общински съветници от ГЕРБ в Русе“, подчерта Георгиев. Той обобщи, че сред кандидатите за общински съветници има четирима младежи. „Един от тях е областният координатор на МГЕРБ-Русе Павел Цветков, което ясно показва каква е политиката на ГЕРБ към младите хора“, категоричен бе Георг Георгиев.

Председателят на МГЕРБ обобщи, че към момента в младежката организация на ГЕРБ членуват около 15 000 младежи. „Което ни прави силни и единни“, категоричен бе председателя на МГЕРБ. По думите му, няма друга организация или структура, която да създава такава атмосфера и усещане за единност и екипност.

„Трябва да общуваме, трябва да търсим контакта помежду си. Само заедно ще реализираме видими резултати за нашите населени места“, заяви пред младежите Георг Георгиев.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.