Хърватското правителство прие Истанбулската конвенция

Саркози заяви, че обвиненията в корупция срещу него са лъжа и манипулация

Вижте кои са предложените от председателя Пламен Георгиев за членове на новата комисия за борба с корупцията

Възстановено е движението на влакове в междугарието Долна Махала – Карлово

Студентка спечели конкурса за лого на “Варна-Европейски град на спорта”

Задържаха деца за незаконна сеч

Николай Нанков издаде разрешение за строеж на още 2 км от магистрала „Струма“

РИОСВ – Бургас проверява сигнали за бедстващи щъркели

Столетна будка за вестници се прероди за нов живот край Дунав Ломчани и вестник „Труд” възстановиха най-старата и красива вестникопродавница в България

Вижте резултатите от проверката на пешеходните пътеки в страната (ГРАФИКИ) Пет области са системни нарушители на правилата за сигнализация и маркировка

Прокуратурата: 123 305 лв. са прибрали телефонни измамници от възрастни хора в Търговищко

Истината за атентата в Златни пясъци излезе в книга „Не дърпай втори път дявола за опашката“, предупреждава авторът й, бившият контраразузнавач Павлин Павлов

Реджеп Ердоган се готви да превземе и последната турска независима медийна компания

АПИ стартира обществени поръчки за половин милиард лева

Финансират със 109 млн. евро 74 проекта по ИНТЕРРЕГ Румъния-България Разработките са свързани с околната среда, превенция на риска и свързаността на регионите

Заместник-председателят на НС Димитър Главчев: Георги Андонов ще бъде категоричният победител в Гоце Делчев

„Вярвам в успеха на Георги Андонов и го поздравявам за решителността и амбициозните планове, които има за община Гоце Делчев“. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев по време на посещението си в Гоце Делчев, организирано от Георги Андонов по повод свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам.

Главчев се срещна с кандидатите на ПП ГЕРБ за кметове и общински съветници в новооткрития Международен образователен и бизнес център след проведеното им обучение за техники за комуникация с представителите на медиите, инициирано от Андонов.

„Със същата категоричност и насто йчивост като депутат Георги винаги е защитавал интересите на жителите както на общината, така и на целия регион. Няма две мнения по въпроса – неговият потенциал трябва да бъде използван, за да се превърне най-накрая Гоце Делчев в една европейска, модерна и демократична община“, коментира Главчев.
По време на срещата си с кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев заместник-председателят на Парламента обърна специално внимание на факта, че на фона на 20-годишното управление на настоящия кмет, на практика всички подобрения и придобивки в общината са реализирани благодарение на правителствата на ГЕРБ в последните шест години – ремонтираните пътища, обновените паркове и детски градини, ремонът на стадиона на „Пирин“.

Георги Андонов и останалите кандидати за кметове и общински съветници увериха Димитър Главчев, че в предстоящата кампания ще бъдат изключително позитивни, конструктивни и толерантни.

„Ние нямаме желание да се конфронтираме, да бъдем реваншистки настроени и пр. Но категорично заявяваме, че е крайно време да спрем да си губим времето. Да сложим край на управлението, което в пълна степен олицетворява задкулисието, едно управление на зависимостите“, коментира Георги Андонов.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.