Цветанов подкрепи отбора на ГЕРБ-Дупница и кандидата за кмет инж. Методи Чимев

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе днес в Дупница, за да подкрепи кандидата за общински кмет инж. Методи Чимев и отбора на ГЕРБ - Дупница, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Koгато имаме успех в местната власт, това означава, че гарантираме стабилност на сегашното управление на страната.

Методи Чимев отново ще бъде кмет на Дупница, защото ГЕРБ работи за видими резултати. Тук има една устойчивост, която трябва да продължи“, заяви Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Дупница.

По думите му, номер 18 за кмет на Дупница Методи Чимев ще даде възможност на всеки зрял гражданин да гласува по съвест. „Много от политическите ни опоненти твърдят, че могат да дадат алтернатива на успешното управление на ГЕРБ. Всички ние видяхме каква алтернатива ни даде БСП, когато имаха министър-председател Пламен Орешарски. През 2013-2014 г. България беше отдалечена от единственият възможен път за България – европейският“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов беше категоричен, че правителството на Бойко Борисов полага големи усилия България да усвоява европейски средства по оперативни програми. „Направеното от инж. Методи Чимев в Дупница е ясен показател за това, което прави ГЕРБ.Новият финансов програмен период ще даде възможност на българските общини да се възползват от 32 млрд. лева за изпълнение на всички секторни политики“, посочи още Цветан Цветанов.

Методи Чимев заяви, че има ясно начертани цели какви стъпки трябва да бъдат предприети за бъдещи проекти в Дупница. „С гордост мога да заявя, че нашите учебни заведения са едни от най-добрите в страната. Сградите са саниране и обзаведени.

Когато министър Лиляна Павлова бе в Дупница обяви, че 800 хиляди лева са одобрени за подмяна на отоплението“, посочи Чимев.

На срещата с дупничани присъстваха и народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният управител Виктор Янев и зам.-областният Радослава Чеканска.

Цветан Цветанов бе придружаван и от координатора на ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов, областния административен секретар Емил Гущеров, общинските кандидат-кметовете на ГЕРБ и кандидат-съветниците от ГЕРБ-Дупница.

Младежите от ГЕРБ-Дупница и Андрей Новаков показаха своята подкрепа за Методи Чимев с флашмоб, под мотото: "Видими резултати за Дупница с Методи Чимев".

Новаков подчерта, че благодарение на европейски средства, са санирани повечето училища и детски градини в община Дупница.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини