Стойчо Стоев: Всички подкрепяме Курдов

Треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев обяви подкрепа за нападателя Атанас Курдов. Специалистът говори преди мача с „Ботев“ утре.

Нападателят не успява да вкара вече в 7 мача, пропусна и дузпа. “На всеки футболист му тежи, когато очакванията към него са по-големи - каза Стоев. - Всеки чака момента, когато даден футболист да покаже възможностите, които има. Нормално е при него да има обременяване. Ние го подкрепяме. Говоря за всички в клуба - футболистите и треньорите. Надявам се с течение на времето Наско Курдов да съумее да излезе от това състояние, в което е изпаднал. Мисля, че Ботев е по-различен, отколкото в началото на сезона. Личи си, че има нов треньор, не че преди това са били слаби, но сега играят по-офанзивно и приятно.“

„Ботев" (Пд) ще потегли към столицата в деня на мача с "Левски". "Канарчетата" ще се възползват от "следобедната почивка", каквато опция предлага хотел на "Цариградско шосе", преди да скочат на "Герена" за 3 точки и рекордна за този сезон 5-цифрена отборна премия.

От „жълто-черната“ управа отрекоха категорично слуховете за ултиматуми за 7 точки в следващите 3 кръга и за бунт на футболистите срещу словенския старши треньор Ермин Шиляк. Играчите дори останали приятно изненадани от решението на младия специалист да ги разпусне в почивка след видеоразбора преди тренировката в петък вечерта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ