Михаил Миков в Криводол: Ще победим заради хората

Миков и депутати от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ подкрепиха кандидатът за кмет на Криводол Иван Иванов, съобщиха от пресцентъра на лявата партия.

„Искаме победа, не заради нашите кандидати, не заради БСП. Ще победим заради вас, заради хората. Най-вече заради хората, които живеят в малкото село, защото те заслужават повече, като отношение от общината и от държавата”. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на откриването на кампанията на БСП в Криводол и отбелязване на паметта на загиналите в местността Томин мост. Той подчерта, че Северозападът най-добре чувства това, което хората мислят, когато се затварят училища, парите за здравеопазване отиват за частните болници, а пенсионерът си брои стотинките пред аптеката и работните заплати падат. „Животът не е само в София, на жълтите павета”, категоричен бе председателят на БСП.

Миков заяви, че БСП, както винаги, е обединена около принципи и приоритетите на хората. Той подчерта, че БСП не е правила компромиси със своите принципи през последните години и като пример за това даде острата й реакция при взимането на заема от 16 млрд. „Знам, че на предстоящите избори ще има много изкушения, но вие не се поддавайте. Гласувайте за отличниците с бюлетина N6”, заключи Михаил Миков.

Иван Иванов: Нашата кауза са вашите приоритети

„Днес тръгваме на битка за по-добър живот, за сигурност и справедливост. Нашата кауза са вашите приоритети”, заяви кандидатът на БСП за кмет на Криводол и водач на листата за общински съветници Иван Иванов. Той подчерта, че последните 25 години населението на общината е намаляло на половина, а безработицата е 43%. „Време е да зададем въпроса какво искаме да се промени? А и нашите кандидати сме готови да поемем предизвикателството да се борим за вас. Заставаме пред вас с ясна програма за управление и решения за преодоляване на кризата, заетостта, образованието, здравеопазването”, категоричен бе Иванов.
На събитието присъстваха и народните представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Емил Райнов и Филип Попов, членове на ръководството на партията, председатели на областни и общински структури на БСП и БАС във Враца и Монтана, кандидатите за кметове на населени места в общината и кандидатите за общински съветници. Кандидатите за общински съветници заявиха своята готовност да се борят с чиста кампания, обърната към хората. „Искаме да се обърнем към тях, не да се затваряме”, заяви кандидатът за общински съветник Светла Борисова.

Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини