Камери заснели изчезналия студент Момчил

Камери за видеонаблюдение са заснели изчезналия студент Момчил Семерджиев, който е в неизвестност от нощта срещу 19 септември, пише "Телеграф". Записите вече били иззети от полицията и предстои да бъдат анализирани , за да се проследи накъде е отишъл и дали е бил сам 20-годишният младеж.

Видеото би могло да разплете буквално до дни мистерията, защото вече над една седмица няма никаква след а от Момчил и какви са причините той да липсва.

"Разследваме всякакви версии-нападение,нещастен случай или дори зависимости, за които близките му не знаят.В практиката си сме имали няколко случая, при които роднините на изчезнали младежи нямат никаква представа от личния им живот", заявиха разследващи. Роднините на Момчил обаче категорично отричат версията на полицията студентът да е бил зависим от дрога. "Това категорично не е вярно. Момчил не обичаше да ходи по дискотеки и нощни барове. Ние с приятелите ни, с които се познаваме от дълги години, обичаме да се разхождаме из природата, парковете в Пловдив, тепетата или планината", категоричен е братът Явор. Той обяснява, че Момчил не имал постоянна връзка и подобна версия за изчезването му също е несъстоятелна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини