Незаконно сметище в Орландовци тормози хората от половин година

Незаконно сметище трови живота на хората от столичния квартал "Орландовци". Кошмарът им започнал преди половин година, когато изненадващо на зелените поляни в квартала почнали да се стоварват всякакви отпадъци, разказва bTV в свой репортаж.

"Един ден с кучето дойдох тук и гледам някакви цигани стоварват тухли и железа. "Вие какво правите тук- това не е сметище, а поляна? Кой ви каза да оставите тези неща тук", разказва за началото на ужаса един от живеещите в квартала- Иван.Човекът обяснява, че неговият внук не иска да му идва на гости не защото няма условия за игра, а защото тук непрекъснато кашля.От същите симптоми плюс гадене се оплакват и възрастните в квартала.

"Децата ни два пъти ходиха до "Пирогов" заради вонята, която се стеле в района. И в същото време камиони от различни страни идват тук и стоварват боклука си. Никой не ни казва откъде идват тези отпадъци.Просто няма кака това сметище да е законно. Някой обаче си е затворил очите това да се появи", недоволстват хора от "Орландовци".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини