Миков в Криводол: Ще победим заради хората

Миков и депутати от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ подкрепиха кандидата за кмет Криводол Иван Иванов

„Искаме победа, не заради нашите кандидати, не заради БСП. Ще победим заради вас, заради хората. Най-вече заради хората, които живеят в малкото село, защото те заслужават повече, като отношение от общината и от държавата”.

Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на откриването на кампанията на БСП в Криводол и отбелязване на паметта на загиналите в местността Томин мост. Той подчерта, че Северозападът най-добре чувства това, което хората мислят, когато се затварят училища, парите за здравеопазване отиват за частните болници, а пенсионерът си брои стотинките пред аптеката и работните заплати падат. „Животът не е само в София, на жълтите павета”, категоричен бе председателят на БСП.

Миков заяви, че БСП, както винаги, е обединена около принципи и приоритетите на хората. Той подчерта, че БСП не е правила компромиси със своите принципи през последните години и като пример за това даде острата й реакция при взимането на заема от 16 млрд.

„Знам, че на предстоящите избори ще има много изкушения, но вие не се поддавайте.

Гласувайте за отличниците с бюлетина N6”, заключи Михаил Миков.

Иван Иванов: Нашата кауза са вашите приоритети

„Днес тръгваме на битка за по-добър живот, за сигурност и справедливост. Нашата кауза са вашите приоритети”, заяви кандидатът на БСП за кмет на Криводол и водач на листата за общински съветници Иван Иванов. Той подчерта, че последните 25 години населението на общината е намаляло на половина, а безработицата е 43%. „Време е да зададем въпроса какво искаме да се промени? А и нашите кандидати сме готови да поемем предизвикателството да се борим за вас. Заставаме пред вас с ясна програма за управление и решения за преодоляване на кризата, заетостта, образованието, здравеопазването”, категоричен бе Иванов.

На събитието присъстваха и народните представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Емил Райнов и Филип Попов, членове на ръководството на партията, председатели на областни и общински структури на БСП и БАС във Враца и Монтана, кандидатите за кметове на населени места в общината и кандидатите за общински съветници. Кандидатите за общински съветници заявиха своята готовност да се борят с чиста кампания, обърната към хората. „Искаме да се обърнем към тях, не да се затваряме”, заяви кандидатът за общински съветник Светла Борисова.

Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини