Цветан Цветанов ще посети област Благоевград

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Благоевград на 28.09.2015 г. /понеделник/.

Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, кандидати за кметове и общински съветници.

В 08:45 часа Цветан Цветанов ще присъства на тържествен водосвет в църквата „Св. Иван Рилски“ в Кресна, с който ще бъде открита кампанията на кандидата на ГЕРБ за кмет на Кресна Атанас Махлелиев.

В 09:35 часа Цветанов и кандидатът за кмет Атанас Махлелев ще проведат среща с местния бизнес в Кресна в зала 1 на Общината. В 10:35 часа зам.-председателят на ГЕРБ и Махлелев ще посетят завод „Енергоремонт“ в Кресна.

В 11:20 Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на квартал Микрево на площада на град Струмяни. Ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Струмяни Ваня Илиева. В

12:05 часа ще посетят цеха за обработка на мрамор в Струмяни. В 12:35 Цветан Цветанов и Ваня Илиева ще разговарят с работниците от шивашкия цех в с. Илинденци.

В 14:20 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще направи посещение на шивашкия цех в Промишлена зона-Сандански. Ще го придружава Кирил Котев – кандидат на ГЕРБ за кмет

В 15:35 часа Цветанов ще се разходи по централната улица на град Петрич, където ще

разговаря с граждани. С него ще бъде кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков. В 16:05 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще проведе работна среща с кандидатите на ГЕРБ в Петрич в зала №1 в сградата на Общината. В 16:45 часа Цветан Цветанов и Димитър Бръчков ще направят обиколка на пътното трасе между село Първомай и село Кърналово.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Благоевград. На площад „Гоце Делчев“ в град Благоевград председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Благоевград кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини