За три часа над 5000 души разгледаха Парка на миниатюрите във Велико Търново

Сънародниците ни в Словашката република не срещат достатъчна подкрепа от българската държава

Пиян шофьор бяга от проверка и оказва съпротива на катаджии

Завършващи от 22 държави получиха дипломите си от Американския университет

И западни разузнавания са предупредили Турция за готвено покушение срещу Ердоган

18-годишен без книжка ударил велосипедист на 84 години Още двама неправоспособни, но и пияни задържа полицията

Пролетният сафрид се появи Морските вълци пак се жалват от делфините

„Паркинги и гаражи” в Търново с най-голяма печалба за тримесечието Следват го „Обредни дейности” и Онкодиспансера

Иконописец изографисва човешки тела 32-годишният Пламен Русев от Велико Търново се слави като един от най-добрите татуисти

Десетки се изкачиха до Копитото в памет на Боян Петров

Станишев: Успехът на срещата в София са поетите инвестиционни ангажименти към Западните Балкани

Столична община: Всички показатели на питейната вода в София са в норма

НВУ домакинства европейската олимпиада по сигурност и отбрана

Каракачанов: Двойните стандарти на Запада са причината за недоверието на Балканите

Недостигът на кадри в Агенцията за борба с градушките продължава

Цветан Цветанов: Гласувайте с номер 11 за реална промяна в община Струмяни

На 25-ти октомври излезте да гласувате всички с номер 11 в бюлетината, за да има реална промяна в община Струмяни. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с работещите в шивашки цех в село Илинденци.

„За четири години проекти, които са подготвени от предишното управление в общината, не са изпълнени от настоящия кмет. Това ви създава неудобства, налага ви се да вървите по разкопани улици, вместо по новоасфалтирани и да имате нова канализация. Затова в общината е нужен нов човек с потенциал и административен опит. Ваня Илиева е работила в общината, има нужния капацитет и с подкрепата на държавната власт условията в село Илинденци могат да се подобрят“, каза Цветан Цветанов.

Той подчерта, че решаването на проблемите в селото зависят от общинския кмет, затова е нужно на 25-ти октомври те да направят правилния избор.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Струмяни Ваня Илиева призова хората да гласуват по съвест и да не се оставят да бъдат манипулирани. „Не вярвайте на обещания, които след това се оказва, че остават неизпълнени. Говорим непрекъснато за проекти, защото само така ще има свежи пари в общината. Бюджетът стига колкото да се плащат заплатите“, уточни Ваня Илиева.

Жените от шивашкия цех поставиха като най-сериозен проблем в селото разкопаните улици, липсата на вода, заради започналия съвсем наскоро проект за обновяване на ВиК мрежата. Хората се оплакаха, че никой от общинската администрация не упражнява никакъв контрол върху фирмата-изпълнител на обекта.

Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ уточниха, че този проект отдавна вече е трябвало да бъде реализиран, защото е спечелен още през 2009 г., но за четири години сегашният кмет не е направил нищо, за да го реализира и за да усвои средствата, отпуснати по програмата за развитие на селските райони.

На срещата присъстваха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният

координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният

представител Димитър Танев, кандидатът за кмет на Кресна Атанас Махлелиев, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в общината.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.