На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Българската ИТ компания Стоун Компютърс празнува 20 години

Доставчикът на ИТ услуги вече две десетилетия запазва лидерските си позиции

Стоун Компютърс АД отпразнува 20-та си годишнина със специално събитие в столичния The Residence Exclusive Club, на което събра дългогодишните си партньори и клиенти, дипломати и представители на институциите. Българската компания вече две десетилетия предлага експертни услуги в процеса на създаване, подобряване и усъвършенстване на корпоративната ИТ среда. Чрез предлаганите от компанията ефективни, високотехнологични и цялостни ИТ решения нейните клиенти постигат висока рентабилност, по-добро качество на предлаганите продукти и услуги и успешна възвращаемост на инвестициите.

От основаването си през 1995 г. Стоун Компютърс, която прилага най-новите технологии в съответствие с международните стандарти, следва постоянна стратегия за усъвършенстване и утвърждаване на пазара в областта на ИТ технологии. Вече 20 години компанията е сред лидерите в системната интеграция на българския пазар. Стоун започва своята дейност с фокус върху българския корпоративен сегмент – банковия, застрахователния и телекомуникационния сектор, като през годините разширява портфолио си от продукти и технологии.

„Стремежът да доставим най-добрата възможна услуга на клиентите си бе движещата сила, която ни води към прогрес и развитие от 95-та година досега. Същият този стремеж е и това, което ще е двигателят на нашата работа и през следващите поне 20 години.“, каза Александър Аврамов, изпълнителен директор на Стоун Компютърс.

От 2007 г. насам компанията разширява обхвата на предоставяните услуги с добавяне на облачни решения. Благодарение на инвестираните време и ресурс Стоун Компютърс достига нивото на световните лидери в областта, като вече доставя целия пакет облачни услуги – инфраструктура, платформа и софтуер като услуга ( IaaS, PaaS, SaaS).

Предимствата на компанията – високо квалифициран персонал, know-how на световно ниво и проактивен подход, я превръщат в лидера в сферата на облачните услуги, който държи силни позиции на българския и европейския пазар.

Фокусът на компанията е насочен към облачните решения и управляемите услуги, като стремежът на Стоун Компютърс е да запази и затвърди своята позиция на едноличен лидер при тях. Доказателство за постигнатите резултати в тази област е присъединяването на банка и застрахователна компания в облачната среда на Стоун, а все повече корпоративни клиенти й се доверяват за изграждането и поддръжката на техните комплексни ИТ среди.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.