Напрежение в Нови хан заради пясъчна кариера

Обявиха за издирване испанец заради кражби в с. Бутан

Задържаха двама за телефонна измама, представяли се за зам.-министри

Трус от 6,3 по Рихтер разлюля Северозападно Мексико

Предлагат името на Си Цзинпин да бъде вписано в конституцията

Задържаха собственика на автобуса убиец от „Бакаджика”

„Спартан” аварира на Граф Игнатиево

„Газпром” получи разрешение за втората тръба на „Турски поток”

В Истанбул забраниха пиеса за диктатор, изпълнявана от критик на Ердоган

Представяме се уникално на “Зелената седмица” в Берлин

Референдум срещу скъпотията в Швейцария

Българката Ружа мами с мрежа за криптовалута Спецпрокуратурата, ГДБОП и ДАНС включени в разследване на международна група за пране на пари

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в събота, 20 януари 2018

100 младежи започват работа в Ружинци по програма за заетост

Десислава Атанасова: Докладът на ДАНС ще бъде разсекретен скоро

Българската ИТ компания Стоун Компютърс празнува 20 години

Доставчикът на ИТ услуги вече две десетилетия запазва лидерските си позиции

Стоун Компютърс АД отпразнува 20-та си годишнина със специално събитие в столичния The Residence Exclusive Club, на което събра дългогодишните си партньори и клиенти, дипломати и представители на институциите. Българската компания вече две десетилетия предлага експертни услуги в процеса на създаване, подобряване и усъвършенстване на корпоративната ИТ среда. Чрез предлаганите от компанията ефективни, високотехнологични и цялостни ИТ решения нейните клиенти постигат висока рентабилност, по-добро качество на предлаганите продукти и услуги и успешна възвращаемост на инвестициите.

От основаването си през 1995 г. Стоун Компютърс, която прилага най-новите технологии в съответствие с международните стандарти, следва постоянна стратегия за усъвършенстване и утвърждаване на пазара в областта на ИТ технологии. Вече 20 години компанията е сред лидерите в системната интеграция на българския пазар. Стоун започва своята дейност с фокус върху българския корпоративен сегмент – банковия, застрахователния и телекомуникационния сектор, като през годините разширява портфолио си от продукти и технологии.

„Стремежът да доставим най-добрата възможна услуга на клиентите си бе движещата сила, която ни води към прогрес и развитие от 95-та година досега. Същият този стремеж е и това, което ще е двигателят на нашата работа и през следващите поне 20 години.“, каза Александър Аврамов, изпълнителен директор на Стоун Компютърс.

От 2007 г. насам компанията разширява обхвата на предоставяните услуги с добавяне на облачни решения. Благодарение на инвестираните време и ресурс Стоун Компютърс достига нивото на световните лидери в областта, като вече доставя целия пакет облачни услуги – инфраструктура, платформа и софтуер като услуга ( IaaS, PaaS, SaaS).

Предимствата на компанията – високо квалифициран персонал, know-how на световно ниво и проактивен подход, я превръщат в лидера в сферата на облачните услуги, който държи силни позиции на българския и европейския пазар.

Фокусът на компанията е насочен към облачните решения и управляемите услуги, като стремежът на Стоун Компютърс е да запази и затвърди своята позиция на едноличен лидер при тях. Доказателство за постигнатите резултати в тази област е присъединяването на банка и застрахователна компания в облачната среда на Стоун, а все повече корпоративни клиенти й се доверяват за изграждането и поддръжката на техните комплексни ИТ среди.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.