Цветан Цветанов ще посети област Враца

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Враца на 29.09.2015 г. /вторник/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ във Враца и народен представител Петя Аврамова, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов, общинският ръководител на ГЕРБ-Враца Малина Николова, кандидати за кметове и общински съветници.

В 09:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с граждани и симпатизанти от Мездра на площад „България“, ул. „Георги Димитров“ №3 – кафе „Тали“. Заедно с него ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Мездра Иво Тодоров.

В 11:00 часа Цветанов ще се разходи из село Голямо Пещене и ще разговаря с жителите на селото в салона на кметството, ул. „Георги Димитров“. На срещата ще присъства кандидатът за кмет втори мандат на село Голямо Пещене Тодор Тодоров.

В 12:15 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с жителите на село Мраморен в малкия салон на Читалище „Милин камък“ в центъра на селото, ул. „Бузлуджа“№1.Ще присъства Страхил Цеков – кандидат за кмет и досегашен кмет на село Мраморен.

В 14:45 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов ще посетят предприятие RBO във Враца и ще се срещнат с работещите в предприятието и управителя на RBO-Враца Емилия Велева. Адресът на предприятието е бул. „Мито Орозов“№79, град Враца.

В 16:00 часа Цветанов ще разговаря с работещите в предприятие „Ромтех 3 ЕС“ във Враца по време на посещението си в предприятието. На срещата ще присъства Иво Върганов –управител на „Ромтех 3 ЕС“. Предприятието се намира на ул. „Илинден“ 3 във Враца.

В 17:10 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще се разходи по площад „Македония“ в центъра на Враца и ще разговаря с жителите на града. Цветанов ще посети предизборната шатра на ГЕРБ във Враца. В 17:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в зала на читалище „Развитие“ във Враца, бул.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Враца. На площад във Враца председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Враца кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Враца Калин Каменов, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини