„Барса“ без Меси - само 62 процента победни мачове

„Барселона“ започва живот без Лионел Меси. При това в Шампионската лига. Статистиките на каталунците без своя идол обаче са плашещи - отборът печели едва 62 процента от двубоите си. А головата ефективност пада от 2,5 на 2,1 средно на мач.

„Барселона“ трепери“, написа вестник „Ел паис“ преди домакинския мач с „Байер“. Има за какво – в първия двубой от Лигата каталунците направиха само 1:1 с „Рома“ и втори неуспех може да заболи. „Няма да променим стила си заради Меси“, обеща треньорът Луис Енрике. Той призна, че ще разчита на младите 20-годишни нападатели Мунир и Сандро до завръщането на фаворита за „Златната топка“

„Неймар, вземи „Барса“ под крилете си“, призова каталунският „Спорт“.
„Меси е най-добрият футболист в света, но там има не по-слаби“, предупреди германският национал Кристоф Крамер от „Байер“. При последното гостуване на „аспирините“ на „Камп ноу“ през 2012 година Лео им вкара 5 гола за 7:1.
В същото време „Байерн“ потренира... голф преди домакинския мач с „Динамо“ (Загреб). Треньорът Пеп Гуардиола даде възможност на звездите си да покарат количката и да размахат стика.

Болка в стара рана ще е дуелът между Икер Касияс (вратаря на „Порто“) и Жозе Моуриньо (треньора на „Челси“). В общото им време в „Реал“ португалецът обяви стража за предател по две причини. Първо, за телефонен помирителен разговор с Шави от „Барселона“ заради „Ел Класико“, а след това заради издаване на информация на гаджето му - журналистката Сара Карбонейро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят