Оставиха в ареста мъж смазал жена от бой

Ерджан Бюнеминов /32 г./ от Шумен, който преби до смърт приятелката си Гюлшен /51г./, остава в ареста с постоянна мярка, реши окръжният съд. Мъжът е действал като звяр, влачил жената по асфалта пред дома им, ритал я, счупил й 12 ребра, потрошил гръдната й кост. Както "Труд" писа, сигнал за скандала бил подаден до полицията към 2 часа след полунощ в събота. Извиканият екип на спешна помощ откарал жената в болницата, но тя издъхнала.

Кървавата разпра се разиграла на ул."Георги Раковски"44б и на нея е имало свидетел - брата на убитата. Униформени го завалили коленичил до тялото на сестра си. Той свидетелствал за страшния побой, но по време на гледане на мярката се чу защитна теза от арестувания, че мъжът е с психоотклонения и не бива да му се вярва. Прокурор Орлин Куздов е категоричен, че са събрани безспорни доказателства за авторството на деянието. Още повече, че не за първи път Ерджан малтретирал жената. Има данни, че преди време той й счупил крака.

В нощта преди да убие интимната си приятелка Ерджан бил засечен от пътни полицаи. Половин час след полунощ в събота патрулен екип спрял на ул."Климент Охридски" автомобил "Рено Еспейс", защото забелязали, че возилото е без предна гума, само по джанта. Неправоспособният Ерджан отказал да бъде тестван за алкохол, шофирал без колан, автомобилът бил без технически преглед, за което му е съставен акт за установено административно нарушение. Возилото останало там, а Ерджан тръгнал към дома им. Според запознати, той бил пратил жената да търси пари, а според други да търси помощ за автомобила, но тя не се върнала. Това вбесило Ерджан, който ставал агресивен след употреба на алкохол и така се стигнало до боя, завършил със смърт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право