На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Йорданка Фандъкова: Новият ни приоритет е ремонтът на вътрешнокварталните улици

„През 2016 г. продължаваме програмата за реконструкция на основни улици и булеварди и развиваме новият приоритет за ремонт на вътрешно-квартални улици, заедно с възстановяване на тротоарите и уличното осветление“. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София от ПП ГЕРБ, цитирана от пресцентъра на партията.

Днес тя взе участие в конференцията на в. „Строител“ и представи готовите проекти за ремонти през 2016 г. на Столична община. Предвижда се основна реконструкция на бул. „Вл. Вазов“ заедно с 9-те моста, на бул. „Монтевидео“ и на бул. „Дондуков“ заедно с реконструкция на трамвайното трасе и изграждане нови тротоари. Подготвени са проектите за доизграждане на ул. „Обиколна“, разширение на бул. „Черни връх“ до Околовръстния път, ремонт бул. „Линкъл“, бул. „Шипченски проход“ и бул. „Прага“. През 2016 г. започва и строителството на кръстовището две нива на бул. „Гешов“ и бул. „България“.

„Подготвили сме проектите за реновиране на трамвайните трасета, заедно със закупуване на още нови трамваи. През следващата година започваме реконструкция на ул. „Граф Игнатиев“. Предвиждаме модернизация на трамвайните линии по ул. „Каменоделска” от мост „Изида” до кв. „Орландовци” и по бул. „Цар Борис III“. Това са важни проекти, които водят до намаляване на шума и вредните емисии“, каза Фандъкова.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова посочи още, че през следващата година ще завърши изграждането на системата за управление на трафика. В момента в нея са включени 45 кръстовища. Датчици и камери ще бъдат монтирани на общо 160 кръстовища и с тях се осигурява предимство на градския транспорт, линейките и пожарните. „Целта е градският транспорт да е по-точен и по-привлекателен за пътниците“, каза Фандъкова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.