Грабят за часове билетите за мач на Мъри

В Казахстан разграбиха за часове последните 6000 билета за първия мач от Шампионската лига на местна земя. „Астана“ с треньор Станимир Стоилов приема „Галатасарай“ утре.
Общо 24 хиляди места се продадоха онлайн, а останалите отидоха по касите. Извиха се опашки от стотици и се прогнозираше с увереност, че до снощи няма да остане билет.
„Галатасарай“ пристигна вчера в Казахстан необичайно рано - два дни преди мача. Астана става най-източният град домакин на мач от Шампионската лига.
Турците летяха 5 часа и минаха 4690 км от Истанбул.
Преди тръгването звездата Уесли Снайдер се разбра за нов договор. Сега холандецът получава 3,2 млн. евро на сезон, а заплатата му ще падне до 3 млн.
Димитър Димитров-Херо от „Иртиш“ е обявен за треньор №1 на 26-ия кръг в Казахстан след 2:1 с „Астана“.
Шампионът обаче вие срещу реферите вече два дни. „Съдиите и техните покровители разиграват свое първенство, в което те си знаят победителите и победените - коментира Кайсар Бекенов, генерален директор на „Астана“. - Даже Стоилов, който по-рано винаги се въздържаше от коментари за съдийството, смятайки за дълг да отговаря само за действията на своя отбор, не успя да сдържи възмущението си. След мача с „Иртиш“ се наложи да успокоявам уважавания и успешен треньор, който беше в недоумение от абсурдните ситуации.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят