Игуаин оплю Кристиано Роналдо

Гонсало Игуаин от „Наполи“ се изказа твърде критично за Кристиано Роналдо, с когото 4 сезона играха заедно в атаката на „Реал“. Аржентинецът естествено зае страната на сънародника си Лионел Меси и избра подходяща медия - каталунският в. „Спорт“ е най-антимадридисткия в света.
„Кристиано има огромно его - рече Игуаин. - Ако не му казваш, че е №1, не може да бъдеш негов приятел. Мисли се за най-добрия в света, но е надценен. Делил съм една съблекалня с Меси в националния - той е единствен, никой не е като него. В „Реал“ трябваше винаги да играя за Кристиано и ако шутирах аз, той се сърдеше.“
Лекарският щаб на „Реал“ гарантира, че Гарет Бейл, Серхио Рамос и Хамес Родригес ще бъдат възстановени за дербито с „Атлетико“ на 4 октомври. От „Барселона“ обещаха Меси да е готов за Ел Класико на 21 ноември.
Кейлор Навас, вратарят на „балета“, е направил 14 ключови спасявани в 7-те мача за сезона, в които допусна едва 1 гол. На 31 август „Реал“ искаше да натири костариканеца в „Манчестър Юнайтед“.
Испанската футболна федерация обяви, че ще извади от своите турнири „Барса“, „Еспаньол“ и другите каталунски клубове, ако автономната област обяви независимост. Допуска се обаче обратно включване, ако отборите подадат молби и те бъдат одобрени.
„Атлетик“ заработи 0:0 с „Реал Сосиедад“ навън в баското дерби, но е само една позиция над изпадащите - 17-и. Домакините са 12-и.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят