Кандидатът за кмет на Велико Търново от ГЕРБ Даниел Панов: С моят силен отбор да спечелим на първи тур

В сградата на емблематичното читалище "Надежда", където е била клетвата на цар Фердиданд и са заседавали няколко Велики народни събрания ГЕРБ представи официално кандидатите за кмет,общински съветници и кметове на населени места във Велико Търново. Стилното събитие в залата на едно от най-старите читалища у нас събра елита на града.

"На фасадата на тази историческа сграда пише "Съединението прави силата", избрали сме я неслучайно, за да отворим символично една нова страница в историята на Велико Търново", обърна се към стотиците гости кандидатът за кмет Даниел Панов.

Той представи пълна листа от 37 имена за съветници, сред които икономисти, финансисти, лекари, учители, университетски преподаватели. В нея има 11 дами и представители на младежкия ГЕРБ. 

"Моят екип са хора професионалисти, които са дали частица от себе си за този град и неговото развитие и смятам, че имат ресурса да дадат още повече, ако влязат в управлението. Имаме шанса да спечелим на първи тур и да превърнем нашия град в по-добро място за живеене, в по-добро място за нашите инвеститори и също така в по-добър град за туристите, а кметовете на населените места да бъдат огледалото на нашия град", каза Панов под овациите на множеството.

Той призова съветниците да водят толетарнтна и позитивна кампания и да не влизат във войни.

"За мен най-важното е било работа, работа, работа. Да виждам плодовете на труда си, това винаги ми е доставяло удоволствие, а резултатите са видими", каза Панов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони