Цветан Цветанов в Голямо Пещене: Опонентите ни дават обещания, ние показваме резултати

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов се срещнаха с граждани и симпатизанти в Голямо Пещене. Те бяха посрещнати с хляб и сол от жителите на селото. Над 100 жители на с. Голямо Пещене дойдоха в салона на селота. На срещата присъстваха още Тодор Тодоров, кандидат на ГЕРБ за кмет на Голямо Пещене и досегашен кмет на селото, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и областния координатор на ГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Петя Аврамова, както и кандидати за общински съветници във Враца.

„Калин Каменов е човек със качества, гарантирам пред Вас, че можете да разчитате на него“, обърна се Цветан Цветанов към жителите на Голямо Пещене. „Можете да му представите всеки ваш проблем и той ще го реши. Такива хора като Калин Каменов и Тодор Тодоров й трябват на Враца“, подчерта Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ допълни, че партията не прави разлика между големи и малки общини, а между празни обещания и свършена работа. Цветан Цветанов похвали досегашния кмет на селото Тодор Тодоров за свършената от него работа и призова жителите да гласуват както за него, така и за Калин Каменов, защото заедно те ще могат да направят много повече както за тяхното село, така и за цялата община.

„Калин Каменов е млад човек, койо не забрави корените си, той има всичко – хубаво семейство, министерски пост, но не избра лесното, а се нагърби с отговорността да се върне във Враца, защото всички Вие заслужавате по-добро управление. Гласувайте за Каменов, подкрепете този млад и образован човек, защото на Вашата община й трябват хора, които да могат да реализират големите европейски проекти. Тогава ще видите резултати и в община Враца“, обяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

„Знам, че ви боли не толкова от беднотията, колкото от това, че децата и внуците Ви ги няма“, каза Калин Каменов. „Аз се върнах в родния си град и ще работя за това, в нашата община младите хора да се завръщат и да остават, да намират реализация тук“, добави той.

Цветана Цветанов и Калин Каменов подариха хладилник на пенсионерския клуб на селото.   

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини