Полицията получи достъп до телефонните разпечатки на безследно изчезналия студент Момчил Семерджиев

Полицията е получила съдебно разрешение и вече има достъп до входящите и изходящи повиквания от номера на Момчил Семерджиев. Това съобщи Plovdiv24.bg, цитирайки неговия брат Явор. На 19 септември студентът се обадил на Явор около 1,30 часа през нощта, за да му каже, че си е забравил ключовете и да го помоли да му ги хвърли през терасата.

В това време обаче Явор не бил у дома - изпращал приятелката си на гарата. Казал на Момчил, че скоро се връща и да го изчака.

Когато отишъл до ул. "Смилево", където живеят, от Момчил нямало и следа. Явор си помислил, че брат му вероятно е отишъл у някой приятел да преспи и не се притеснил.

Когато Момчил не се прибрал цяла събота, близките му прозвънили номера му, но телефонът бил изключен. Тогава те подали сигнал в полицията и започнало издирването на студента.

На кого Момчил се е обадил след нощния си разговор с брат си и изобщо имало ли е подобен разговор, от полицията отказват да съобщят това. Телефонните разпечатки обаче могат да внесат съществена яснота и да дадат следа в издирването на младежа.

От думите на Явор стана ясно, че семейството на безследно изчезналия студент поддържа ежедневна връзка с полицията, но информацията засега е твърде оскъдна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини