Цветан Цветанов във Враца: За нас е важно местната власт да помага на бизнеса

За нас е важно местната власт да помага на бизнеса. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на посещението си във шивашката компания Родел/Р.Б.О. във Враца. Цветанов и кандидата на ГЕРБ за кмет на Враца Калина Каменов се срещнаха с ръководния екип и с управителя на РБО – Емилия Велева, както и с работещите в италианския завод, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Напредъкът, който виждате в общините, в които управлява ГЕРБ, се дължи на добро управление и на дългсрочната визия за развитие, която имат кметовете“, каза Цветан Цветанов. „Калин Каменов е доказал, че може да работи и аз съм сигурен, че той ще създаде добре работещ и отговорен екип в община Враца“, добави той.

„Когато управляваш европейски проекти, на стойност стотици милиони, трябва да можеш да носиш отговорност и да имаш необходимите компетенции, за да може да има видими резултати за хората“, каза кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов. Той илюстрира разликата в управлението на общините с проектите за Воден цикъл на Враца и Габрово. „Двата проекта са много близки като стойност. Този във Габрово започна половин година след Водния цикъл на Враца и преди три седмици министър-председателят Бойко Борисов присъства на откриването на пречиствателната станция, проектът е приключил успешно. Водния цикъл на Враца е недовършен и няма да приключи в този програмен период“, обясни Каменов.

Заедно с тях предприятието посетиха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Владимир Уручев, областният координатор на ГЕРБ-Враца и народен представител Петя Аврамова и кандидати на ПП ГЕРБ за общински съветници във Враца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини