Цветан Цветанов ще посети област Видин

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Видин на 30.09.2015 г. /сряда/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ във Видин и народен представител Владимир Тошев, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Белоградчик в салона на Младежки дом в град Белоградчик, ул. „Васил Левски“№ 4. Ще присъства Мирослава Чавдарова – кандидат на ГЕРБ за кмет на Белоградчик.

В 12:30 часа Цветанов ще разговаря с граждани от Грамада в салона на читалище „Пробуда“ в град Грамада, площад „Нико Нинов“№ 4. Ще бъде придружаван от кандидата за кмет на Грамада Николай Иванов.

В 15:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с жителите на град Кула в салона на читалище „Просвета“, ул. „Възраждане“№21. Заедно с него ще бъде д-р Владимир Владимиров – кандидат за кмет на община Кула.

В 17:00 часа Цветан Цветанов ще проведе среща с членове и симпатизанти от град Брегово в салона на читалище „Развитие“ в Брегово, площад „Централен“№1. На срещата ще присъства Ивайло Гюров – кандидат за кмет на община Брегово.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Видин. На площад „Бдинци“ във Видин председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Видин кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Видин Огнян Ценков, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини