82% от богатството в света отива при 1% от населението

Майка с бебе в ръце пропадна в улична шахта в столичен квартал

Агресия в дом за деца с увреждания в Габрово

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 23 януари 2018

Правят сергиите в Слънчев бряг еднакви

15-километрова опашка на ГКПП „Капитан Андреево“

Броят яхтите на българи в Гърция Удрят схемите за укриване на налози при транзит

Списък с 55 защитени специалности въвежда МОН

Религии против Истанбулската конвенция Светият синод обяви, че договорът поражда тревога за бъдещето на европейската християнска цивилизация

Белгия намали равнището на терористична заплаха в страната

Федерика Могерини заяви, че е извънредно притеснена от турската офанзива в Сирия

Огнеборци потушиха пожар в цех за металообработка в Килифарево

Бомбаджия на банкомати скочи в ледените води на Струма (обзор) Джонката и Свещичката арестувани след 75 дни търсене под дърво и камък

Разкриха пет високотехнологични наркооранжерии в Добричко

Грипна епидемия и в Благоевград Висока заболеваемост в още 6 области

Михаил Миков в Радомир: Винаги сме стояли зад трудовия човек

Председателят на БСП откри предизборния клуб на левицата в града

?Председателят на БСП Михаил Миков се срещна с жителите на село Друган и кандидата за кмет на община Радомир Силвия Иванова. Той подкрепи кандидата за кмет на селото Силвия Свиленова и бе категоричен, че тя е човек, който ще помогне то да се възроди, защото БСП не представлява интересите на големите фирми, които печелят обществените поръчки, а на обикновените трудови хора.

?В град Радомир Миков посети градската потребителна кооперация Наркооп – Радомир, която обслужва 13 села и 3 махали от общината, има 26 търговски обекта, фурна за хляб, сладкарски цех и цех за производство на боза. Там Mиков благодари на работниците и кооператорите за товa, че вече 115 години поддържат кооперацията жива и работят за благото на хората. Те му подариха кошница с изделия, произведени в цеховете на кооперацията.

?По-късно председателят на НС на БСП откри предизборния клуб на левицата в града. Там той призова още веднъж жителите на Радомир да гласуват с № 3 в интегралната бюлетина за Силвия Иванова, защото по думите му общината се нуждае от кадърен човек, който да я управлява.

?Иванова припомни, че управлението на ГЕРБ в града е неуспешно, защото водният проект на града на стойност 80 млн. лв., спечелен по времето на управлението на БСП, вече е пропаднал. „Заедно можем да се справим с това предизвикателство. Лошото управление, което не направи нищо за общината, е точно това, което най-много ме подтикна да се кандидатирам за кмет”, категорична бе тя.

„Ние умеем да спазваме обещанията си“, каза Михаил Миков в с. Дрен

?Председателят на НС на БСП Михаил Миков бе днес и в с. Дрен, община Радомир, за да подкрепи кандидата за кмет на селото Васил Щраков и кандидатите за общински съветници.

На срещата с жителите на селото Миков подчерта, че кандидатите на БСП са уважавани в своята област професионалисти, които могат да спомогнат за развитието на общината и призова хората да подкрепят кандидата за кмет на селото с №9 в бюлетината.

?„Днешното управление иска печалба от образованието и здравеопазването, а не по-добри услуги за хората. Когато отидете да гласувате, спомнете си кои партии гласуваха за колосалния държавен дълг, който пое страната ни. Кои партии подкрепят и даването на публични средства за частни училища. БСП е последователна партия, тя е била на власт, в опозиция, нелегалност, сменяли са се лицата на партията, но тя е стояла зад интересите на по-голямата част от хората”, заяви Михаил Миков.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.