Цветан Цветанов: Да върнем младите във Враца с Калин Каменов

Враца се нуждае от млад и енергичен човек, който има силата да изгради силен екип и да подготви Враца за изпълнение на програмите в новия финансов период. Това може да стане единствено с кандидата на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов и номер 14. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ във Враца, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветанов подчерта, че Калин Каменов има добра професионална реализация, но въпреки това иска да дойде да работи за Враца и да живее там със семейството си. „ГЕРБ има своя устрем и ние ще бъдем първа политическа сила за десети пореден път, защото това е по- добрата политика за България.

Отчитаме видими резултати в Оряхово, в Бяла Слатина и в Козлодуй – искаме същото и за останалите общини. Трябва да върнем позициите си във Враца и ще го направим на 25-ти октомври. Да върнем младите във Враца с Калин Каменов“, призова зам.-председателят на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов заяви, че кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са професионалисти. „Отборът зад мен е доказателство, че имаме претенцията, знанията и силата да подобрим живота в нашата община. Гарантираме го“, подчерта Каменов.

Според него общата болка на жителите на Враца е, че младите хора напускат града. „Трябва да дадем кредит на доверие на младите хора и областта. Верният избор е номер 14, а ключовата дума е „заедно“, за да се гордеем с Враца. Имам подкрепата на правителството и знам, че ще имам Вашата подкрепа. Врачани са будни и мъдри хора, убеден съм, че ще направите правилния избор за нашия град с номер 14“, категоричен бе Калин Каменов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини