Обърналият се с катамаран хотелиер: Изведнъж морето завря, беше страшно

Валери Иванов, който вчера се спаси от сигурна смърт, след като катамаранът му се обърна в бурното море край Слънчев бряг, разкри пред "Флагман", че е изкарал истински късмет.

„Бях с неопрен, което ми помогна много. Водата беше много студена, но костюмът ме топлеше. На обяд реших да се разходя с лодката. Реших да изляза преди да духне силен вятър. Изведнъж морето завря!", споделя мъжът, който е хотелиер.

"Всичко стана толкова бързо и нямаше как да реагирам и да изкарам лодката. Стана страшно, но аз успях да запазя самообладание и това ми спаси живота! В такова море паникьосаш ли се, си свършен. Успях да изляза с плуване, беше много тежко. Не мога да ви кажа колко точно съм се борил с бурното море, защото в такива моменти губиш представа за времето. Изплувах сам, никой не ми е помагал”, казва Валери Иванов.

Припомняме, че вчера около 14,00 ч. катамаранът на несебърлията се обърна в бурното море. Той все пак успя да изплува на Централния плаж в Несебър след повече от 4 часа борба с вълните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони