Подписано е рамковото споразумение за поддръжка на родните МиГ-29

Тръмп бесен заради поредния теч на информация от екипа му Поздравил Путин за победата, въпреки препоръката на съветниците си

Петр Келнер купи „Теленор“ в България Компанията вече има един и същи собственик с Нова телевизия

Николо Коцев ще свири на Burgas Jam

МОСВ дари бездимна печка на спасителя на щъркелите от село Зарица

11 месеца затвор за грък, нападнал лекари в Петрич

Министър Ангелкова: Специален QR код ще информира потребителя за избрания от него туроператор, хотел или планински водач

Обявиха програмата на Първа лига до края на сезона, ясни са всички дербита

Полярно мече се роди в зоопарк в Шотландия

Радев призова за повече прагматизъм в двустранните отношения с Израел

Софи Маринова раздава обяснения и автографи в шуменския съд

4 години за убийство на пътя и шофиране след употреба на дрога

„Омония“ уволни Ивайло Петев

Река Тунджа е повишила нивото си с 25 см в сливенския участък Към момента няма риск от разлив

Комисията за ЧЕЗ ще изслуша разузнавателните служби и Министерство на финансите

Зимата вещае проблеми в Русенско

Предстоящата зима вещае проблеми в Русенско, стана ясно на срещта на областния управител Стефко Бурджиев с кметове на общини в региона. Въпреки взетите мерки за почистване на снега и транспортиране на родилки и болни от хемодиализа при тежки условия, представители на ведомаства предупредиха, че пропадащите участъци от бул. България пред “Метро” в крайдунавския град и в центъра на град Бяла по пътя за Попово не е оправени от миналата зима.

При голям сняг Дунав мост се преминава трудно. Трябва да се почистват подходите към МБАЛ – Русе, подстанциите, ВиК-съоръжения и други важни инфраструктурни обекти.

Автомобилният парк на лечебните заведения е остарял, а техниката за пътищата от второкласната и третокласна републиканска мрежа закъснява. Общините още не са сключили договори със снегопочистващи фирми. При ледоход късно се премахват или не могат да се извадят от Дунава понтоните на корабни оператори. С изрична заповед на губернатора до месец ще има нова среща, за да се види каква е готовността на общините да посрещнат зимата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.