Въоръжен мъж нахлу в училище във Финландия

41-годишен мъж от Пирдоп загина при тежка катастрофа в Карлово

Започва големият ремонт на бургаската „Струга“ Движението ще е само в две от четирите ленти

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Любо Гребеца за убийствата на Сапата и Кунгфуто

ТИР се обърна край Монтана, потроши превозваните хладилници

Антикорупционната комисия: Проф. Божидар Димитров е подписвал договори с дъщеря си

Дунав се отдръпва леко след настъплението си

Тръгва ремонтът на инфарктно кръстовище в Сливен

Тровят улични кучета в Исперих

Хамилтън: Време е за парти! Шампионът отвя конкурентите на свободните тренировки в Австралия

Десислава Радева преряза лентата на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Безработен залагал в сайт от сметките на приятелката си

Електронният прием в яслите започва

Ортопедията на УМБАЛ в Бургас претърпя пълна промяна Ремонтът е от доброволен труд на дарители

Заложническата криза във френския супермаркет приключи

Цветанов: Кметът на община Кула д-р Владимир Владимиров е част от силния отбор на достойните кметове на ГЕРБ

Тук сме, за да подкрепим д-р Владимир Владимиров за втори управленски мандат като кмет на община Кула, защото развитието на общините минава през добрите кметове, а д-р Владимиров показа, че е добър кмет. Община Кула е много по-стабилна, отколкото преди четири години. Д-р Владимиров и неговия екип показаха, че могат да градят и да развиват. За четири години те постигнаха повече от постигнатото за осем години. Ние няма да говорим с тон, който разделя и противопоставя, но ще казваме истината. Това каза Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на кампанията на ГЕРБ в община Кула. Цветанов подчерта, че най-големият дефицит при избори е ниската избирателна активност. „Това означава да оставим бъдещето си на случайността. Нашата цел, целта на тези срещи е да стигнем до всеки човек и да го убедим да гласува по съвест. Това, което категорично мога да поема като ангажимент е, че ще продължим да участваме активно и да помагаме на община Кула”, заяви още Цветан Цветанов, съобщиха от ГЕРБ.

„В община Кула Вие сте в добрата позиция следващите четири години да надграждате постигнатото. Там, където има кметове на ГЕРБ, постигнатото се вижда от всеки отделен човек. Този процес трябва да продължи. Затова се радвам, че мога да подкрепя за втори мандат д-р Владимир Владимиров”, подчерта евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев.

Според областния координатор и народен представител от ГЕРБ Владимир Тошев преди четири години жителите на Кула са проявили мъдрост и са избрали за кмет един достоен, деен и можещ ръководител. „Д-р Владимир Владимиров показа как една малка община може да бъде еталон за добро управление”, каза Тошев.

Д-р Владимир Владимиров Бе категоричен, че ако съгражданите му гласуват доверие за втори път ще продължи започнатото и ще надгради постигнатото. Той представи приоритетите в управленската си програма, която определи като амбициозна. „Гражданите на Кула заслужават енергията и волята да работим за по-доброто бъдеще”, категоричен бе д-р Владимиров, кандидат на ГЕРБ за втори мандат кмет на община Кула.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.